Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aliminij je ugasen radi slicne situacije. Zasto se sada ima drugi kriterij?
jel ovo zakljucak vas 100 koji svaki mjesec uzmete po 4 milje... retardi
Namirivanje rudara NE DIZE CIJENU STRUJE 👉👌 NEGO TO RADI SDA EL.PRIVREDA 😎 A pustaju PATKU da su rudari ''''KRIVI''''!?!?! WTF!?! SPIN ..... 👆
...RUDARI KRENITE DA SUTATE UHLJEBE PO KANCELARIJAMA SDA EL.PRIVREDE....RAJA VAS PRATI U STOPU ❤️😎 ❤️
Drugi krali i trosili, a gradjani ce placati tudje cehove. Kako da ne.
ova drzava postoji samo da bi se moglo pljackati.
hahahahahha napravili dug od pola milijarde KM, i nikom nista. mirno spavaju, uredno dolaze na posao evo vec 3 godine u tehnickom mandatu i tako dalje... stvarno smo dotakli dno, ali mislim da moze jos dublje
Moratorij na zaposljavanje u administraciju ste trebali uvesti prije 5 godina,ovako ste uhljebili stotine rodjaka i clanova stranke da ne rade nista.
Elektroprivreda ne može uplaćivati doprinose za rudare jer rudari nisu uposlenici Elektroprivreda nego rudnika. Zašto bi ja kao dioničar Elektroprivrede plaćao doprinoseza uposlenike rudnika.
Koja vlada njihov mandat zavrśen 2018 god. I ko da mi kaže izaďi na izbore mijenjaj vlast KAKO
Tko je jamio, jamio je.
Nedostaje zakljucak br.3 Uvedti 1000 rudara iz Indije i Pakistana,da nas SINAN ubuduce nikada vise DRZAVU ne moze REKETIRATI I UCJENJIVATI,gasenjem svjetla.Ne dopustiti da jedan NEPISMENJAKOVIC,ucjenjuje gradjane i poskupljuje STRUJU.
Troškovi plata i ostalih primanja u Elektroprivredi BiH u prošloj godini iznosili su 174.240.997 KM. Veći dio novca odnosi se na plate i naknade plata zaposlenima - 149.547.003 KM.Slijede troškovi za primanja i naknade kao što su topli obrok, prijevoz, regres… (23.980.056 KM), službena putovanja (122.229 KM) te naknade ostalim fizičkim osobama (591.709 KM).U njemu se navodi da je na dan 31. 12. 2020. godine bilo 4.223 zaposlenih.
gladaj zbljoha 15 plata imaju nit morala nit stida
Zaključili da nas dodatno s.j.e.b.u