Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabrali ste Troljku i sada uživajte u cirkusu nesposobnih klovnova. Ostalo je još da ispune želju HDZ UZP i Hrvatska prošvercuje svoje vojne snage kao ALTEU u Bosnu.
Nisu, Forto i Kifla su zasjeli u fotelju.
Ima li Bosnjaka na rukovodecim pozicijama jeli Dritane? Neces ni ti dugo.......
Bošnjaci koji nisu izabrani su nominovani od strane SDA, te je to jedini razlog zašto nisu izabrani. Čekaju se nominacije izbornih pobjednika
Pa mogu Bošnjaci koji imaju (po Dodiku i čoviću)normalna imena kao Dino, Damir,,Fedja itd itd ali nemogu recimo Fadil,Ragib Sakib itd itd
treba prvo Dodika i Čovića podmirit, pa će onda oni njima udovoljit. Slično kao što je potpisan ugovor sa SPC i KC, a IZ i danas čeka, ali neće se ovi uhavizat nikad.
Predraga Šupljeglav, najbolje rangirani kandidat Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova. Ne može bolje.
Bošnjaci na čekanju🤣🤣🤣🤣🤣
I Klix otprilike progledao! Jasno i njima koga su podržavali!
SDA?