Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šou u najavi
Nestranački sam ali ako ne bude Efendić premijer ili ministar - pakujem kufere što bi se reklo.
Ma pakuj ih odmah. Kandiduj se ti pa osvoji 15-20 hiljada glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Semir daleko najozbiljiji lik u kantonu i jedini realan kandidat za premijera
naravno bio je i 2018 sa 30 hiljada glasova al zasjede forto sa 3
jeko misica, dajte nju na tv ove ostale, negje u neke podrumske urede
Horor komedija u epizodama u najavi !!!!
Sebija ce.da vam vedri i oblaci ..pooocrkajte od muke dusmani 💚
Pored ovoliko nekvalifikovanih, Semir je definitivno jedina ozbiljna opcija za premijera, uostalom čovjek je dobio i najveću podršku od naroda, vrlo dobro radi u NG već godinama i zaslužuje da mu se sada da prilika na većem nivou.
Poslije svakih izbora me uhvati depresija, kad mi sve izvjesnije postaje da ću svoju djecu gledat samo preko video poziva
Eto vidiš Bakire da si trebo Semira na vakat pustit. Al ne mlađe ne, do smrti kad bi mogli pomicat se po tim stolicama
Tacno smo mi Bosnjaci...izaberemo Sebiju,ubila nakaz glasove..Respiratori,Memic...oko nje Osmica,privodjenja,crne liste,diploma...tacno smo..mozdaje Milanovic i u pravu
Sebija i Benjamina...ja gariba,Boze
Nema šta, gospodin Efendić za premijera ! Najveće povjerenje je dobio !
Draga nasa sultanija...jest grdna grob te je*o...bakire j***m te u oba oka,u sta si gledao
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
Molim odgovor realnih ljudi. Sta mislite da li ce sama trojka nip,sdp,ns imati vecinu tj. 18+ ruku za formiranje vlasti.. Da lice sda moci to skupiti..sda+df+sbih. Bilo bi posteno i Semiru dati premijersku poziciju, ocito je da ljudi vrednuju njegov rad? Da li bi preporodio grad kao sto je opcinu NG.??
Za ovih 10.354...od srca im zelim da ih ova za koju su glasali lijeci
Meni ova Arijana ista Stanija.
arijana ista moja. bivsa , kako sam se samo brecno
Stamboliću ti si?
Nevjerovatno mi je da omražena Sebija dobije najviše glasova. Pitam se da li je naš narod totalno retardiran ili se radi o prevari.