Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da i izbrišemo RŠ olovkom i papirom.
Neko mora da plati odštetu nastalu agresijom i genocidom. Pa ne može se tuđe rušiti paliti ubijati a za to ne odgovarati i ne platiti štetu. Štata je u stotinama milijardi pa nek Srbija plati jedan dio i pomogne tzv rs-u jer su ih oni gurnuli da izvrše genocid.
Amin ya Rabbi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
GLEDAJ VUCICU CIJELI SVIJET CE DA OBILJEZAVAAAAA
Pa čekaj goouser zar vam nije Srebrenica "veliki zločin"? Sad je problem i obilježavati to? Vi ste bolesnici.
Pa gdje ti Vidis uopste Vucica i Srbiju u rezoluciji??!¡
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Došao srbin u EU i pitaju ga sad šta je to problem, zbog čega vas to prozivaju dole, vas srbe? Kaže on: Negiramo genocid.
Uopste ne razumijem sta srbi hoce!! Napravili su stravicne zlocine i genocid na prostoru skoro cije nam bivse drzave. Sada je vrijeme da plate za to. Neka se ukinu entiteti i neka srbija plati odstetu za ratne zlocine. Gdje je problem. Nisu Muslimane pobili marsovci nego srbi. neka za to i plate.
Kao PRVO trebao bi visoki predstavnik kazniti svakog iz RS kaznom zatvora za negiranje genocida po zakonu koji je doneo V.Incko....
Poslje proglasenja za génocide ide ukidanje genocidnog entiteta RS i zabrane svake pojave zlocinacke Herceg y
Za to vrijeme u Srebrenici nema ni pekare ni banke I onaj mracni chetalj hebemamusvoju sa negiranjem zlocina
Da su normalni sve bi bilo bolje i drugačije, pošto nisu, imamo Dodika i Vučića bolesnike za vlašću i kriminalom.
Mere li i jedna rezolucija za Vučića jer je reko da će platiti skup svim Dobrim Bošnjanima iz regiona ! Pa da se obilježava u UNu dok je svijeta i vijeka ! 🤣😅🤣😅🤣😅
...cilju sprečavanja revizionizma i pojave genocida u budućnosti... a u pojasu Gaze genocid na steroidima, ubija se sve sto ima puls, zene, djeca, doktori, novinari, muslimani, hrišćani. Rezolucija za brisanje krvavih ruku, i malo Rusija da izgleda loše.
Jao Vučko i Dodo na aparatima...Jao nakon toliko godina ,istina spora i dočekasmo je.
Ovo je "Trla baba lan da joj prođe dan" rezolucija ! Meni kao Srboćetniku ne smeta jer se ne spominje ni Srbija ni Republika Srpska ! Mislim nisam "za"" al haj i Bošnje da mogu reći da su dobili i oni nešto ! Važno da Srbija dobija investicije u milijardama € od tih istih što su podnijeli tekst u UNu a Bošnji Jusuf nek dalje šalje brašno i kahvu iz Amerike ! I svima fino ! 👍
cim se usvoji rezolucija r.s treba ukinuti
Kao Bošnjak kažem, da nam nikakva rezolucija ne treba. Ti isti što guraju ovu rezoluciju, danas čine genocid nad Palestincima, pa će i njima za koju godinu poklanjati rezolucije. Licemjeri neviđeni.
Gdje je osuda i odgovornost medjunarodne zajednice koja je stitila Srebrenicu a nije ni prstom mrdnula da bi sprijecila pocinjena masovna ubistva muslimana.
Ide kmečanje uz gusle
Koliko znam presudom suda u Haagu Srbija snosi samo odgovornost sto nije sprijecila vojsku RS za pocinjena djela.Ta ista odgovornost moze da se pripise EUFORU tj. Holandskom bataljonu koji je obezbjedjivao Srebrenicu kao zasticenu zonu a nista nije uradio da bi sprijecio masakr.