Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje zovite Hotline
Iako nazovete nece Vam doci, ne brinite. Isto kao sto nisu dosli ni meni u KS. Veoma tužno!
Hoćemo reformu zdravstvenog sistema, ovjeravanje knjižica je prošli vijek. Hoćemo zdravstvene kartice, liječenje za svu djecu po odluci ženevske konvencije o pravima djece na zdravstvenu zaštitu. itd.
Dajte vi nama broj da prijavimo ove koji ne postuju ova pravila o samoizolaciji, sto je njih manje bice manje i ovih sto sumnjaju na simptome!
COVID19• Pozivam sve narmalne i odgovorne osobe , Klixovce , dobre i loše , Srbe , Hrvate , Šiptare i Bosance da ukucaju na youtube " Bill Gaets outbreak " i neka pogledaju konferenciju iz 2015 godine! Radi se o Coronavirusu i važno je da svi vidite informacije dostupne! Nema konspiracije ni zavjere , samo postoji istina ili laž!!!
Povecajte ljudima platu nagradite ih jedino oni rade !!