Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za lijekova im trebalo
Ja kad odem u Fast Food i kada me lik pita sta cu od priloga ja kazem "sve sto me sljeduje". Dakle opravdano !!! Cestitke od srca.
@Vrabacprotestant i ja, kupus funo u foliju i ponesem bratu jer ga ja ne volim
Ko ce drugi nego Adil Osmanovic iz RSa, voli pare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje su nadzorni odbori, radne grupe, revizorski odbori itd.
Dabogda im prisjelo.....sve sa nasih ledja.....
Ovo je situacija kad se kaze: ELHAMDULILAH! I onda se protrljas po bradi. Jelde, dobri i posteni zastitnici naroda?
u jedinstvu je snaga! da Bog da vam za lijekova trebalo, "zaštitnici" interesa naroda!
Eto, što ti je hajvan! Ne mereš ga dva puta na praznu zobnicu namamit. Samo našem narodu možeš obećati punu sofru, radna mjesta, blagostanje, držeći mu stalno ruku u džepu. I tako jedno četir-pet puta! Pa ti sada kontaj, je li konj pametniji od nas!"
Neka ba Adilu i treba halal mu
Čuj "Obilazak izborne baze"!! Pa šta sve neće izmisliti otac ih njihov... Ovo neko sjedio haman dobro napušen pa izmišljao privilegije koje će staviti u zakon? Konstitutivan Marina koliko li si KM izdvojila da pomogneš puku iz izborne baze nakon što je ostao bez radnog mjesta u Aluminiju?
Bravo za gospodina Zvizdića
Pišaj sirotinju i onako im pare ne trebaju.. 🤣🤣🤣
Zar i Adil to radi?
Ko kaže da u bosni nema zlata,ne treba kopati niti tražiti kao u australiji na 50 stepeni,uglavi se preko stranke u organe,pare su tu na dohvat nizakakav učinak niti trud.Kad bi ste imali tačan uvid vidjeli biste kakav oni imaju ništavan pedigre u stručnom smislu ,zato zbog njih ljudi bukvalno bježe iz bih glavom bez obzira.Kraj ovoga se ne nazire.Bookire,Dodo i ona zmijurina iz kamenjara,jeste li sretni i zadovoljni,što mnogi komentarišu :Za lijekova ih zatrebalo.
Zvizdic je gospodin!
Sta zna narod. Njima su oni vrh.
Ovo nije kraj priče o PKLATOVIM, oni zive duboko u nama i cekaju svoj trenutak..... Invazija Pklatova https://m.youtube.com/watch?v=ThVTJw65-60
Šipci, smradovi