Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo
Svaka čast gradonačelnici. Bitno je da se zna da su Bošnjaci na pravoj strani.
Dva grada, napadnuta od alkoholiziranih bradatih spodoba
Tako je bilo isto 92.
Trebas im reci da u BL ima njihova ikona.
inace smo u neprijateljskim odnosima ?
Nije bas za ignorisati lista pozvanih gostiju. Gradonacalnici Parisa, Helsinkija, Rima, Kijeva. Lijepo je kada se gradonacalnik/ca Sarajeva nadje medju ovim ljudima... i to po pozivu. Svaka cast!
Svaka cast
Vitalij Kličko prije rata izjavio da je spreman uzeti oružje u ruke i braniti Ukrajinu! Uzeo je oruzje ali za fotografisanje, u bojiste idu kao i uvek samo obicni ljudi!
I sedmi clan molimo Vas da ne uzimate vise trolejbuse od nasih neprijatelja imate sto puta bolje u njemackoj i ostalim drzavama Evrope .Hvala
Pravi potez.
bolji bi bio kontrakt sa groznijem, tiranom istanbulom,astanom ili sa baku, nevjerujem bjelosvjetskim hostaplerima
Kijev je danas glavni grad Evrope. Cast nam je Bosancima I Hercegovcima da imamo takav bratski grad. Do sada je izginulo destined hiljada Ukrajinaca braneci Evropu od hordi zla koje su htjele unistiti slobodu.Slava herojima Ukrajine.
ja sam uz Kadirova i bracu i trebamo se okretati istoku, sjecam se opkoljenog sarajeva i embarga od strane bjelosvjetskih hostaplera
Ne razumijem od kakve je ovo koristi? Znaju li Ukrajinci naci Bosnu na mapi? Često citam komentare od Rusa/Ukrajinaca kako su Srbi i Hrvati slaveni, a nas nigdje ne svrstavaju, sto opet govori o necemu. Kakva saradnja izmedju Bosne i Ukrajine? Dajte ljudi.. Ukrajini je vaznija saradnja s njemačkom itd, mi sami sa sobom jedva izlazimo na kraj, kakva jos Ukrajina
Kakvu korist zelis za sebe? Milijunski grad zeli bratske odnose sa glavnim gradom Bih tu dolaze sve mogucnosti . Tebi licno je da valjas kifle ili kuvas kafu.
Ustaskocetnicki krmojedi su sarajevo i bosnu pod opsadom drzali 4 godine. Vrlodobro znamo kako je ukraincima sada. Smrt krmojedima
Fali Clan 7. u kojem se definise visina i debljina zida na granici sa Mordorom-rusijom u cijoj ce izgradnji ucestvovati sve civilizovane zemlje s ciljem zastite od zla.
I Član 8., promjer rupa u zidu za gasovod i naftovod.
Apsurd nad apsurdima. Benjamina koja redovno prima ruskog ambasadora u vjecnicu potpisuje sporazum.
Bravo,ovo je bitno,sto ce nam subvencije za grijanje kad imamo ovakav sporazum.Odmah ce nam biti toplije nakon sto je ovo potpisano.