Sesija "Kruga 99“ o izborima
0
"Ovo je posljednja prilika"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se mi mnogo ne lazemo i da se vise ne zamajavamo laznim parolama o \'\'bratstvu i jedinstvu\'\' koje je Tito izbacio i na silu tenkovima odrzavao, vratimo se pravicnosti i istinoljubivoscu i pocnimo da se peremo od laznih parola.Nikada se Srbi i Bosansko-Hercegovacki muslimani nisu podnosili medjusobno,oni su se mrzjeli vise no sto se mrze islam i hriscanstvo.To su uvijek bila dva svijeta silom nagonjena da zive jedan blizu drugoga.Ako danas imaju sansu da se konacno razdvoje i da svako zivi u svojoj nezavisnoj naseobini krenimo vec jednom da tu vjecnu mrznju izmedju sebe odbacimo od sebe,jer cim se odvojimo imrznja ce izgubiti svoj smisao.
Mladi Srbi iz RS nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa BiH. I dobro je da je tako.
realista, ocigledno si premlad da se sjecas, ali te muke o kojima ti pricas u bratstvu i jedinstvu smo mi sami skrivili. nase \"vodje\" su odlucile da nam je nekakva velika srbija izlaz iz svega. apsurdnost takvih zahtjeva se ocituje i dan danas s obzirom da slovenacki srbi sasvim zadovoljno zive u evropskoj uniji. nadam se da ces se jednog dana probuditi iz svoje nocne more i skontati da moramo prvo da priznamo da smo mi poceli rat i da trazimo za oprostenje. sto se tice ovog seljaka \"srbende\", stradanje srba je doslo nakon sto smo mi zapoceli rat i nakon sto smo protjerali milione ljudi. ne pravdam njihove zlocine, ali treba da prvo pocistimo ispred svoje kuce.
ovo su zadnji izbori u cjelovitoj BiH :)
Srbi ce se na kraju poklati medju sobom, i to za vrijeme nasih zivota. Zivi bili pa vidjeli!
De pocisti po RSu svoj fasizam prema samim srbima, isto po srbiji... pobili ste preko 100 \"vaznih\" ljudi ukljucujuci i premijera, predsjednickog kandidata, pokusali jos 1000 slicnih...pa onda dodji nama i pricaj o nasem ratnom i uopste fanatizmu i terorizmu.
hahahahaha stvar u svoje ruke su gradjani preuzeli i to 90-tih . Ni pomena o stradanju Srba i procesuiranju ratnih islamskih fanatika. hrrrkkk pljuccc
Naravno da trebaju da izadju svi na izbore i mladi i stari.Sto se tice R.S. zna se kome se treba dati glas-SNSD-u i Dodiku,jer svi oni koji pamte rat i 90-95 god.znaju kakve su muke dozivjeli u BiH zbog toga sto su zivjeli u zemlji\'\'bratstva i jedinstva\'\'.Na novo \'\'bratstvo i jedinstvo\'\' niko ih nece moci nicim natjerati.Mlade generacije iz R.S. nemaju ama bas nikakvog patriotizma za BiH.Njihov patriotizam se razvio za R.S. ,jer su u njoj stasali,a za ostali dio BiH znaju samo iz ruznih prica i iz novina i interneta gdje se jos uvijek pljuje po Srbima na najgori nacin. IZBOR JE NAS-REPUBLIKA SRPSKA,NEZAVISNA I SLOBODNA DRZAVA!