Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema veze jel štetan ili nije samo ih blokiraj pa dosta više, dosta smo im popustali, samo blokade i zatezanje jer očito da finim postupcima ništa se ne postiže godinama, treba sve sabotirati sto vise dok se šaka jada od Hrvata ne opemete i oni i Srbi pa dosta je više
Ciciban...jok fin je postupak da biraš po vjeri i naciji ili boji kože, Hitler vam se divi !
tequila..ti vi određuje te ko je Hrvat a ko ne?na osnovu čega??jel Milanović. Hrvat ili Srbin ??
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ni pedlja!!
Izgleda da su Bošnjaci najgrađanskiji narod u BiH, ali samo dok ide u prilog njihovoj dominaciji na terenu. Grade svoj identitet i državu na račun drugih. Za Srbe i Hrvate ti već znamo, ali ni ovi nisu kako se predstavljaju. Ja ne znam koje je rješenje za BiH s ovakvim narodima u njoj.
Bošnjaci su već navikli da imaju 2 predstavnika, pa normalno da ih ugrožava što Hrvati traže izmjenu kako bi mogli sami izabrati predstavnika iz reda Hrvatskog naroda
SDA nema više hrabrosti birati Komšića ili organizovati biranje nekoga drugog, sa zakonom ili bez zakona. Jer ne znaju šta dolazi kad bi se to opet dogodilo. Sad se deli svet i trebaš znati gde ćeš ostati
Pa neka donesu jedan zakon sa manje štete... SDA je došla na kraj otkad su je SAD stavile pod povećalo i na listu.
Kakir je njima dao vise nego sto treba davnih dana i sas šaka uzp sve moguce koce u drzavi ..
Vidi interesne brace....supak do supka...
Dajte micite vise onog pijanog Sejdu iz predsjenistva i sve rijeseno.
Ako je štetan zbog čega Bakir pregovara o njemu? Hoće li da nas Bošnjake napravi idiotima.
Covic napravi politicku krizu, pa onda kao daje rjesenja za istu. S tim sto ce se rijesiti, samo ako se prihvate samo njegova rjesenja. HAHAH Pa u obdanistu naucis, da ne mozes sa ovakvom logikom ici kroz zivot, ovo je skolski primjer bahacenja.
Presjednik ili presjednistvo prestavlja Suverena BiH, a ne narode, zato ga moraju birati svi njegov podanici (BiH Nacija ili gradjani).
Hrvati trebaju biti ponosni na Komšića jer je hrvat za kojeg glasaju sva bh plemena
Političarima u BiH ne odgovara napredak i dogovor. Ostalo je do vas.
dajte nam i obrazloženje hrvata zašto je sda unitarni zakon štetan po hrvate.
De ti meni objasni koji je dokaz da je Čović katolik, Bake musliman ili Dodo pravoslavac ? Zbog imena ili vjere koju može uz taksu sutra promjeniti. Handre Bosnu a svi imaju putovnicu i zvrndaju po EU. Kriva je Hrvatska kao i Srbija i Vojvodina koji su dali DVOJNO DRŽAVLJANSTVO da se biračko tijelo preliva kao u spojenim sudovima pa manipulišu.
I opet se potvrdjuje da Bosnje najvise potezu vitalni nacionalni interes a kledu se gradjasku BiH