Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci 18 zakljucaka, nista konkretno hahahah. već eto očekuju ovo očekuju ono, e moj narode...
@threadripper lazem, evo negdje i podrzavaju inicijativu hahahahah sunce ti...
@threadripper da si imalo pismen shvatio bi da svaki zaključak je konkreta mjera izrečena svim institucijama i organima Bosne i Hercegovina - od državnog nivoa pa sve do mjesnih zajednica. Zato si ti komentator a ne u vlastima
Opet nista nonkretno vec samo prijedlozi i preporuke.
ovo predsjedništvo ne služi ničemu...
Ipak predstavnici RS učestvuju u radu institucija Bosne i Hercegovine ;)
Daj boze na gaje nesto ovdje dismri
Nece ovi nikad podici nista kako treba jer bi se morali zrtvovat kao ostale drzave da isplate novac privatnicima da ne otustaju radnike ali sta bi poslije oni krali znaci sto se njih tice mozemo krepat jedina nad je da sami sebi pomazemo sretno i ko prezivi neka prica.
svi se kolektivno možete ubiti...ipak nas je zajednički protivnik uspio ujediniti samo ga nikad nisam mogao zamisliti u vidu pandemije...čudni su putevi božiji, kakav trenutak da se u praksi dokaže da država BiH postoji i savršeno funkcioniše...krepajte dušmani !
Kad stari ljudi sjednu..pa sjede i sjede.. i na kraju.. ništa konkretno.. sve ovo je već poznato..
A šta sa imigrantima. Za njih ne vrijede nikakvi zakoni. Oni idu i rade sta hoce. Još malo i biće ih više nego nas u USK. Onda će biti kasno. Niko ih neće i svi će ostati u bosni.
Bitno je da je Dodik dobio sto je trazio, a to je aktiviranje sredstava rezervi Centralne. Kad i to opusu onda komotno mogu proglasiti o bankrot.
Sve predajednistvo ovo ono sve okolo ovdje od 18 tacaka vala ni jedna nema veze s narodom nego samo institucije
Evo dokaza da SDA veoma dobro funkcioniše u kriznim situacijama jednom je to pokazala u ratu a evo i sada
Sta je u ratu pokazala krv ti pisam pobili nas jer nam sda rece nece bit rata
Alejkumu selam. Nisam, ovamo sam najsigurniji. Evo vamo policija ide po apotekama i zatvara ih ako podizu cijene. Dje su arapi a dje smo mi... Znam ja da si ti stari SDAovac 😀
Ko će namještati Konkurse proglasi vanredno stanje (koje se ne zove tako jer, nemam pojma ) i otvori rezerve novca i radi 14 dana šta hoćeš ko jamio jamio
Ovo kao da su pisala djeca na literaarnoj sekciji. Je li se predsjedavajući Komšić javljao sa wc šolje preko video linka.
18. Predsjedništvo BiH zadužuje sve nadležne institucije da na sedmičnom nivou dostavljaju... šta?
Zakljucak je da nemamo testova....zato i nema novih oboljeli danas!!!!
Hocemo djelovanje na terenu, naredbe vojsci, civilnoj zastiti i pstalima a ne neke mjere koje opet zahtijevaju dodatno usaglasavanje i donosenje. Nema se vremenaaaaa.