Prijem zahtjeva počeo 1. marta
347
Ovako izgledaju nove lične karte i vozačke dozvole
Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je receno u ovom polju mjesto rodjenja - utopia
hocemoli to svi imat istu sliku
aaa jel se za svaki ovaj dodatak Npr. Krvna grupa mora dodatno placati i ako mora jesu li Dobrovoljni davaoci oslobodjeni placanja ????
i moze biti samo iz Utopije:)
ne nego stanicni wc, mama ga porodila na autobusnoj stanici na putu do gr0da, pa neka pise stanicna cenifa i rijesen problem od stanicne cenife do tamnog vilajeta, jes' napredovo... ko ce sad takvoga oCerat' s asf0lta!
...wisoko ?
Dosao ja da izvadim licnu, tek kaze imamo problem sa mjestom rodjenja, ne postoji W na cirilici. A nije Vam palo na pamet da postoje gradovi sa pocetnim slovom W?
Vjerovatno sadrži ili će sadržati, u budućnosti, i čip za praćenje.
sta nam uradi Zlatko majke se najeeeb00,eto vam ga na moji Bosnjaci...
Isto sranje samo malo drugačije pakovanje..
entitetskog drzavljanstva? boze kako sami sebe ponizavamo. Evo ruku u vatru dajem ako je to iko zatrazio! Toliko drzava u istoj situaciji pa niko to sranje ne pravi. Na kojim dokumentima se mogu naci i spomenuti: Katalonija, kurdistan, Sjeverni Tirol, Sjeverna Irska, Transnistrija, Cecenija, Vojvodina itd. isl.
Ja ne želim da se unosi i entitetsko državljanstvo. Zamislite, pederacija BiH!!!
zašto? 1.je službeni jezik: zamijenjen engleskim na štetu francuskog? 2.ako je kartica identiteta zašto nema mjesta prebivališta? 3.krvna grupa za selekciju radi uzimanja organa? ovo je postupak ropstva,kojim se ruše temeljna prava na slobodu identiteta,života i tijela. podaci kojima vladajuća klasa može gospodariti .
kako bi super bilo da nemamo ustav, nego samo da slušamo tebe :))
entitetsko državljanstvo ne postoji samo SADA, nego uvijek, evo citat iz ustava bosne i hercegovine: "Postoji državljanstvo Bosne i Hercegovine, koje reguliše Parlamentarna skupština, i državljanstvo svakog entiteta koje regulišu sami entiteti" osim toga, dovoljno bi ti bilo da samo baciš pogled na uvjerenje o državljanstvu, znao bi kojeg si entiteta državljanin i bez lične :(
@miki veliki Prije da ce se ukinuti FBIH nego RS kako je krenulo
J.E.B.E.M VAM BIOMETRIJSKU M.A.J.K:U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S A M O H O Ć E T E PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA