Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE STVARNA SLIKA BOSNE I NASE VLASTI
Ok, mogu da prihvatim pricu direktora Skenderije kako je krov na dvoran u losem stanju jos od rata, mogu da razumijem pricu da su sredstva preusmjerena na saniranje platoa, mogu da razumijem i pricu kako je ogromna povrsina krova pa se nije mogao skinuti snijeg na vrijeme, ali ne mogu da shvatim, da kad gdin Direktor sve to zna, kako je mogao dopustiti da samo 15 min prije urusavanja u dvorani budu djeca?! Po ovom pitanju bi ga direktno na sud za ugrozavanje zivota!
Sve je ovo ok,novinari kruse gradom slikaju napukle zidove,metarske ledenice,krovovi koji propadaju,mada nemoraju se muciti I slikati,sve mi to znamo,ali niko p cak ni ja Ista nista ne poduzimam,cam da dodze grtalca da mi ocisti do ispred kuce,niko ni prstom da pomakne,ode najstarija bolnica,zivotinje setaju u pionirskoj izvan kaveza,jer su sruseni od snijega,ali svi to pogledasmo,nacudismo se I hajde dalje.Pa ovako Zaista neide,propade sve a mi posmatramo!!!!!!
tamam podjoh da naljepim tog garibiju, i malo ga proguglah.. pa sad kad vidjeh da je lik dobitnik svjetskih nagrada, ispascu ja konj ako bilo sta kazem o doticnom.
Savršena slika, šteta što osim tribina na stadionu nema još takvih da biste imali šta objavljivati jer živite od senzacije, što gore to bolje!
bosnjaci auta parkirali u L. dvoranu... mislim da sad sami sebi Yebu sve .....
Hej JO Dvorana je jedna i treba gradu. papak,gradi sebi u avliji
OVAKO ČE SE SRUŠITI I GENOCIDNA TVOREVINA, JER JE I ONA NAPRAVLJENA NA MEZARIMA
Šta se ruši slijedeće pod tonama snijega???
RUŠITE SVE TO! i neka se vrati dzamija i mezarje kao što je nekada bilo. ima dovoljno prigodnijih mjesta nego skenderija za centar te vrste.
Najsmjesnije mi je kako se nasi bosanci ispod ove rusevine staju bez ikakve zastite, bez ikakvog \"sljema\" za glavu. Ne kazem da ce ih to spasiti u slucaju jos jednog pada i onako labilne skalamerije, ali zaista mi je smijesno da vidim koliko ne vodimo brigu o sigurnosti.
taman lijepo sve to srusit sto je ostalo ocistiti teren i ponovo tu vratiti dzamiju gdje je i bila a naci neku lijepsu povrsinu i i napraviti veliku i moderniu arenu za sportska i druga takmicenja kao i za muzicke koncerte
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com
S obzirom koliko se brine o Skenderiji,a koliko o vlastitom dzepu,cudi me da se nije sve odavno urusilo.I dao Bog da se urusi,ali na glave odgovornih !
nek je obnove za klizanja hahahah,samo se sjetite da je prosle godine bila prica da cemo se ovdje klizati u njoj i neko bi se vjerovatno klizao a onda bum :D
a što je sve i jedna džamija i crkva sagrađena na kostima i bogomoljama nas bogumila, to nikom ništa? a što smo i mi svoje gradili povrh paganskih, onih što su ih digli stari rimljani oko butmira? ni to ništa? a što su oni podigli svoje hramove iznad svetilišta pračovjeka, koji je vjerovao u potok, kamen i drvo, i to nikom ništa?
Ovi pap.ci iz šumske ne znaju ni koja je ledena dvorana, samo da provociraju...misle papci srusila se cijela skenderija...provirite slobodno! mozete vidjeti sa trebevica! hahahahha Ovo se ne odnosi na normalne srbe, normalni setaju sarajevom i ne boje se nicega, jer nisu pucali na svoj grad! A vi nacionalisticki su.pc.i gledajte iz prikrajka sa trebevica, pola ves ne zna ni naci skenderiju