Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije unistena, kad preuzimate tekst sa drugih portala onda procitajte do kraja. Tekst je napisan u smislu onoga sta bi se mioglo desiti zbog neodgovornih pijedinaca
Samo mi mozemo planinu pokvarit...
koji retardi uopce rade u ovom planinarskom savezu da imaju pravo napisat vijest u ovom formatu, dabogda se tebi kuca srusila pa to bila legit vijest a ne ova vasa gov*na
Nazalost ima i onih koji se penju po nekakvim vukojebinama gdje ni najveci majmun se nebi usudio popeti i naravno poginu zbog slike.
hajdelberg kakanj cement i udarit dvije zone armature....moreš onda šticara naćerat bajo moj
Koji debili, to ni naslov neće da pročitata, a odmah počne filozofirati (da ne kažem srati). Idite gledajte farmi, za vas ništa nije bolje
Kad nam Stari Most nije bio svetinja, kako ćemo očekivati da se prema ovoj prirodnoj pojavi odnosimo odgovorno?!🤔
Kao nekulturno drustvo jedina je opcija visoke novcane kazne inace i ovo ce biti unisteno.
Vec znamo da u ovoj drzavi zivi stoka seljacka. Problem nije u njima nego u vlastima kojoj odgovara stoka seljacka jer od njih ubiru glasove. Lako bi se zastitila priroda i imovina sa primjenom jakih kazni i nikome ne bi palo na pamet da baci flasu i kesu u sumu.
Nedavno razmišljam o ovome, dobro pa su upozorili jer se mnogi fotografiraju gore. Nadam se da će opomena poslužiti, mada se ovako nešto može desiti i usljed zemljotresa, kao što je uništena Punta Ventana u Portoriku.
@bulevarextrema Zasto bi to nama smetalo. Ne zovu se ‘ajducka vec pod naski Hajducka vrata. Nasa planina, nase stijene, nasa vrata, nasa Bosna i njen juzni dio (H)ercegovina.
U stvari HB Sestre vam nabijem na BH
Kopiraju tekat i onda podu brisati dio o hajducima i osmanlijama i onda pobrisu i tekst da je ovo upozorenje hahahaha
HB Nabijem vam sestre na MG
retardirana (de)generacija drustvenih mreza
razumijem da se želi privući pažnja i to je dobro, ali moglo je i na drugačiji način, ovo je veoma konfuzno
Instagram debili