Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da i kod nas neko jos ima muda i pameti, gledajte seljaci iz SDA sta je nauka
da Bake ima desetinu ovakvog intelekta gdje bi nam bio kraj?
@Tume ...a kad će senad od slobodne bosne već odlučit: je li bošnjak ili bosanac?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srbija nije učestvovala u ratovima u BiH i Hrvatskoj, ali zato još uvijek imaju precizne podatke koji je komad naoružanja korišten u tamo nekom ratu u kojem oni nisu učestvovali!
Senade, gdje nađe, školovan i načitan , Stefanović, kupio iplomu kao i svaki dobi ministar. Od čitanja su mu jutarnje novoti iz službe, sve ostalo višak od koga boli glava! Teško će se otkriti i ostalo tralala - naravno, vrlo će se teško otkriti. Što li baš teško?
Senad Avdic je nekada bio novinar i gromada .Od kako je uveo tarifu da svako a pogotovo lopovi iz sda znaju koliko kosta da se neko oblati popljuje ili veliča izgubio je svaki kredibilitet .Tu novinu tj portal vise niko zbog toga ni je cita a on kao covjek je potpuno degradiran i kao takav smješan i nebitan
SRPSKO CIGANSKA POSLA
Zali Boze mojih 2 minuta da procitam sta li je to u "otvorenom pismu". Cemu ovo sluzi??? Postoji li ista pragmaticno i konstruktivno da se sta postigne "ovakvim pismom"?? Sta ovo znaci?? Pun mi qurac prdonja u prasinu koji dzaba trose vazduh, imaju neki kao stav i misljenje od kojeg drugima samo moze gore biti i nikada bolje
Ako ovo i dodje do Vucica ( a hoce sigurno jer taj ne propusta nista sto se o njemu napise), bice to samo jedno u nizu govana koje je covjek u stanju pojesti, i pri tom se ponasati kao da se nakr4ko najbolje janjetine. Sto bi rekli kod nas, djon-obraz.
E moj Senade, nisi ti dopisni simpatizer, nego si ispao dežurna budala, na radost maloumnog Bosanskog čovjeka... Imamo mi svojih 1000 problema, da ne brinemo o Vučiću, njegovoj paranoji ili šta već. Bolje bi nam bilo da gledamo svoja posla, dok ti pišeš podsmješljive kolumne o premijeru jedne države, zvaničnici druge države pokazuju da imaju veću nadležnost i suverenitet u BiH nego što ima Bakir u Sarajevu!
Nisi se javljao kada je trebalo, a sad je ovo ispalo tako " krkanski" da nemam rijeci. Da ti to ne pokusavas da postanes patriota poslije toliko godina oponiranja. Definitivno si covjek bez stava.
Ne simpatisem Vucica, ali pismo sastavljeno na ovakav (primitivan) nacin se ne salje premijeru druge drzave, a pogotovo se NE objavljuje javno po portalima i novinama. Avdicu, svoje misljenje i stav si mogao izraziti i na drugi nacin.
charapa Tacno.
Niti ga je poslao, niti će ga poslati. Teško je povjerovati da još uvijek ima ljudi kao ti koji ne znaju šta u novinskim medijima znači pojam *otvoreno pismo*.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KOSOVO REPUBLIKA :)))))))))
Pametnom dosta da zaključi šta se dešava ,čitav region se zajebava sa vučićem i atentatom
Boze Senade zar si jos uvijek aktivan, a i slobodna Bosna??? Izgleda da si "prolupo" jer jedan pravi novinar ne bi nikada sastavio ovako budalasto pismo, pismo koje govori o " inteligenciji" doticne osobe, tvorca ovoga pisma. Eto ja toliko.
I da ponovim još jednom neke činjenice, čisto da bšnje imaju gdje udarati minuse: - današnje bošnje su potomci onih Srba (i Hrvata) koji su se odrekli časti i vjere i priklonili brutalnom okupatoru koji je pobio njihove plemiće i kraljeve i primili njihovu vjeru. - današnje bošnje koji slijede politiku Islamske deklaracije Alije su stjerani na 18% teritorije. - današnje bošnje u BiH niko ne yebe ni za suvu šljivu. Odjavljujem se, pozz
Nisi se trebao ni prijavljivati...
PrgaviKrajisnik napravi dobro djelo,odjavi se za sva vremena. P.S. Kako dodje do 18 % , to samo ti znas.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/antifasizam-kao-ideoloska-toljaga-u-rukama-bosnjackih-nacionalista-1125288
U Sarajevu, tog suncanog 1.NOVEMBRA ,ljeta Gospodnjeg 2016. Bošnjaci su tapšali po ramenu novog mesiju, heroja i ljubimca Senada Avdića,koji je zadovoljno trljao ruke, jer je do neslucenih razmjera podigao tiraž i renome "Slobodne Bosne". Do tada,ne baš poznat široj javnosti,Senad je sebe lansirao u besmrtne veličine bošnjačkog ringa. Rame uz,rame sa Baketom,Fahrom,Sadikom,on je stajao ozaren. Našao je komad svoga neba!
@dzevudinfrlja Brkulja i stara dronfulja Munira!
Skupile se delije na sred zemlje SERVIE :)))))
JA BI TE sENADE SAMO DOPUNIO SA PAR FRAZA,,NEZNAM MOJ VUCKO KO TI JE KUM,DALI JE VOJKAN,PA TI ZA 18 RODZENDAN POKLONIO BLINDIRANO AUTO,JEL SNJIM SI VJEROVATNO PUTOVAO NA LINIJU,,,,NEZNAM KO TI JE SISANI KUM,MOZDA NIKOLIC KOJI JE ISTI KAO I TI,ILI TI JE OVAJ MINISTAR BEZBJEDNOSTI NEKI OD KUMOVA KO KAD VAS IMA KO GOVANA,KUME,KUME I VI SAMI NEZNATE PO CEMU STE KUMOVI,POKLONIO OVOLIKO NAORUZANJE,,,PROVIDNO SKRETANJE PAZNJE NA SEBE,,PREVISE SI ISPAO PROVIDAN U POLITIZIRANJU SLUCAJA,,MONTIRANOG....