Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagro primitivna! I vi bahato prijetite javnosti i ožaloščenoj porodici??? Bez imalo saosjećanja da su roditelji ožalošćeni jer im je ubijen sin! Ima li veče tuge za čovjeka? Sramite se Mutapi! Vaša kčerkla zna ko je ubio njihovog sina i šuti, brani se navodnom amnezijom, kao u brazilskim sapunicama. Da nije bio sa vašom droljom, danas bi bio živ!
@Prd0nja, vjerovatno da jeste. Prvobitno se o tome pisalo i pričalo, ali je sve otišlo u drugom smijeru. Ko je taj Mirza da ga ovoliko štite?!
@Prd0nja, žalosno je gdje živimo :(
Bez želje za daljom raspravom i da se stavljam na bilo koju stranu, ova ljudi su u jednom u pravu, zašto njegov otac ne iznese te dokaze o kojima stalno govori. S njegove strane samo slusam "mi znamo, mi ćemo..." ali nista konkretno nije iznjeo. Ne kažem da mala nema oraha u džepu ali ni ovi Memici u nisu nista konkretno iznjeli. Pogotovo da zna ko je ubica.
najbolji komentar na ovoj temi do sada.
hajd ne yebi nam koncepciju... mrš odavle...
Kurvo reci istinu, a ako neces ili se bojis reci istinu zapamti: RECI ĆEŠ JE KAD TAD! ZAPAMTI! IMA BOGA.
Meni je zaparalo oko "Oni piju pa ubiju".
Gosp. Memić bi trebao još i izučiti jednu granu neurologije po vama, da zna ponašanje bolesnika i ophođenje i ponašanje sa njim...pa bez neurologije vidi za svojih 50 i više godina životnog iskustva da ste saučesnici ubistva njihovog sina...i ne misli on da je ovo Ruanda i ne treba širiti vidike jer ste vi pokopali njegove vidike...vi ste eto edukovani i obrazovani pa u jednom tekstu konstantno blatite život momka kojemu nećete nikada biti ni do nožnog palca!!!
Da nemate oraha u džepovima ne bi se ovoliko prali. Pa stavite se u poziciju druge strane bagro i sve će vam biti jasno. Da je mala toliko bolesna ne bi uopšte podnijela ovoliko stresnu situaciju...biti nazočna ubistvu i 9 mjeseci se praviti budala...najzdraviji bi epilepsiju dobio...vi se morate drogirati ko' četnici '95...jer normalan um bi rekao da je naopako.
ARIJANA svaka čast na odgovoru Mutapima na ovaj ''ćitab''... sve pohvale!!! Nek' crknu ... ne znam vidi li Alisa svoju pratnju na suđenju...vještica do vještice.....buhahahahahahaha....
JOOOOOOOJJJJJ PISMA...OOOOOO ALISAAAAA DŽIDŽOOOOO MOJAAAAAA DŽIDŽALA TE MAJKA TVOJA....NAKITILI KO' DA SU MEMIĆI KRIVI ŠTO IM DIJETE POD ZEMLJOM LEŽI...VAŠKEEEEEEE CIGANSKE...DA NISTE NACRTANE I NAŠMINKANE NE BI SE DALO GLEDATI U VAS
Pa Bog dragi to tako dadne, da cigani ciganima pariraju...Mutapi ne mogu i nisu mogli drugog nikoga naći nego Seferoviće...gospoda u pismu spominje kako je gosp. Memić neuk i neobrazovan ne zajući u kojem kontekstu čovjek to govori...neuk i neobrazovan je u svijetu kriminala i nepoštenja u kojem vi živite...Ja bi ti u onoj sudnici ALISA da sam na mjestu gosp. Muriza ŠAMAR ZVEKNULA, ETO SAMO DA MI RUKA UTRNI...LAKŠE BI MI BILO pa nek' misli ko šta hoće...BAGRO CIGANSKA
dobro ili lose smisljeno, ali istina se na kraju uvijek sazna.
Ova familija Mutap previše gleda serije i filmove u kojima se annezije dešavaju poslije svakog rucka pa se uhvatili amnezije ko' pjan plota.Volio bih da u Sarajevu pronadju još jednu osobu sa amnezijom ako postoji i onda cu povjerovati u 1% njihove price.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/porodica-mutap-oni-koji-su-ubili-dzenana-pokusali-su-ubiti-i-alisu/160305102
JOJ DRZAVE, TUGO MOJA. MA NA OVOJ MALOJ CE BITI VJECNI PECAT UBICE, JER SAUCESNIK U UBISTVU JE I SAM UBICA. NEKA SE NE ZANOSI DA CE SE SVE OVO JEDNOG DANA ZABORAVITI, NEKA ZNA DA CE JOJ ZIVOT VRATITI DUPLOM MJEROM. JA SAM CUO PRICU, USTVARI KRUZI PRICA MEDJU RAJOM DA JOJ JE I OD SESTRE MOMAK UBIJEN ( ZBOG NJE ) TAKO DA SU ONE FAMILIJARNO ZLE VJESTICE. TESKO ONOM KO SA NJIMA DIJELI I BUDE DIJELIO KREVET.
I pitanje je zasto se Romi brane sutnjom?
gluhonjemi
Ovdje nesto opasno smrdi! Ako se po Ilidzi spominje ime Mirze Ploskica, bivseg Alisinog momka kao ubice, da li je iko tog tipa ispitao? Provjerio malo tu pricu? SVE SMRDI NA ZATASKAVANJE. Niko u ovom gradu ne vjeruje u podvaljenu pricu da su Romi ubili Dzenana!
tako je... inače što se po Ilidži spominje il je bilo il će bit... treće nema...
uz duzno postovanje nastradalom.. jednom sam pogrijesio i nikad vise, treba saslusati obje strane i ne donosit preuranjene osude. moje misljenje je da ovdje ne zele istinu. rahmet dusi tragicno nastradalom a kaznu uciniocu nedjela.
znaci cijelo sarajvo?