Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam jako zabrinut kad sam cuo kako pjevate posle utakmice i govorite hebemo te Bosno
kako jedan ustasa i stovalac NDH (Hitlera i nacizma) moze biti zabrinut za nesto dobro?
HNS je zločinačka organizacija!!!! SMRT FAŠIZMU!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kjempo zabrinut? Da se bi nakačiti na žilu kucavicu i tako dovijeka pričati o ugroženosti. Ne sekiraj se ljubići, ima Bosna i Hercegovina dovoljno onik koji žive za nju. ti slobodno digni ruke od nje, olakšaj nam!
HNS obicna Udruga gradjana.. tvorevina koju vodi Hdz u ime svih i tu nema demokracije... a kao istureni igrac se pojavljuje papak koji je u parlamentu druge drzave a urusava BIH i nanosi joj stetu..
Sta hocete, jel vas Dodik odlikovao?
HNS = UZP, itekako smo u Bosmi svi zabrinuti, pogotovu kada vidimo i osječamo da ste spremni na sve, baš sve, da se održite na vlasti. Prodajete bosanske Hrvare već pune dvije decenije radi " dobra" vas UZP-a, a istovremeno činite velike napore da to prikrijete napadima na večinki narod. Jednostavno ste se priklonili koaliciji Tuđman -Milošević ( Dodik - Čović)! Sramno i nedostojno - a fašistički. Evropa vas je osudila i đaba sva pisanja. Prepoznati ste kao fašisti!
Nevjerovatno sta moramo citat!!! Fasisti, koji su glavni krivci sto nema katolika u Posavini i Banja Luckom kraju, koji propagiraju etnicku cistu regije gdje, da pisu ovako nesto je toliko cinicno da je ujedno i smijesno... Smrt fasizmu sloboda BiH!!! PS: neka idu u praznu HR
koji majmuni usvojiše predmet tupi ,,ljubić,, i ne može se provoditi što mi srcu milo
u bIh IMA VIŠE roma od crotana,ali nemaju nikakva prava niti konstitutivnost.Zalosna neka demokratija.
Vidi fašista što su se okupile. Poiskakale im mrtvačke pljege ali džaba, on i dalje radi protiv svoje domovine. Nema gorih poturica od ovih bosanskih katolika i pravoslavaca. Dižu ruku protiv interesa svoje domovine.
oBIČNA I UPORNA BORBA SAMO ZA SVOJU GUZICU.
Piši Božo oporuku, mani se ćorava posla.
Ja sam zabrinut zbog vašeg rada protiv sopstvene države. UZP-ovci
Odakle pravo Hrvatima da sa svojih 15% drze taocima cijelu BIH ? ili eto recimo u FBIH da ih ima 30% a u to vrlo sumnjam da ima.. ? dosta smo vise taoci vasi bili.. odjebaus Franjo vas je prikacio nama da nas mozete drzati kao taoce .. i izvlaciti pare putem kladionica, predstavnistava firmi hrvatskih itd... i onda vam ne valja Bosna a hrani vas dole u onome kamenjaru..
Pa sto niste u ratu osvojili cijeli teritorij BiH?
Eto si ocelavio koliko se brines za BiH
1. Hrvati imaju trećinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH 2. Hrvati u BiH na dijelu u kojem su većina su stvorili najkatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu 3. Da je hrvata 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut, a kamoli tražit treći entitet 4. HDZ i HVO su izvršili agresiju na RBiH 5. U oba rata su zločinom pokušali prisvojiti dio BiH i nisu uspjeli 6. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Kriza bi tek nastupila da javnsot zna šta je ova banda Ljubić IU PARLMENTA HRVATSKE i Boriša Čolak desno od njega uz pomoć agenta Fahre ARdončića PROTURILA NA DOMU NARODA BIH, a UStavni sud BIH ODOBRIO : PODJELU BIH !! Gdje su novinari klixa i istraživačlo novinarstvo da dođe do presude Ustavnog suda BIH po apleciji koja je usljedila a KOJU KRIJE KO ZMIJA NOGE. ISTOG ONOG USTAVNOG SUDA KOJI JE IZGLASAO PRESUDU LJUBIĆ !