Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Kasumovicu ako se radi o zloupotrebi polozaja onda je doticni napravio preksajno ili krivicno djelo i treba da mu se podigne optuznica za takav cin. Razumjem Kasumovica i njegov revolt, ali mora biti takticniji. Smjesno je da je svom sefu Spiricu prvi dan rekao ti si lopov i seljak nista ti nevjerujem i bjezi od mene. Kakav god da je to cerekalo Spiric morao si naci bolji nacin da ga predjes. Moraju se imati jaki argumenti za ovako jako istupanje
Narod zna da ste pokrali sve sto se dalo pokrast na svijetu, a ti Kasumovicu idi vise u pm i prestani nam ovdje glumit nekog postenjacinu, svi se jako dobro sjecamo medijskih izvjestaja o imperiji Kasumovic na podrucju ZE DO kantona!!!
DENISE SAMO NAPRIJED NAROD JE UZ TEBE, OVU BAGRU IZ SDA SI DOTAKAO GDJE NE TREBA PA SAD PJENE!!!
Jedini lijek za ovakve Kasumovice i njemu slicne opančare je SRP i ČEKIĆ!!!
Daj ba Zlaja šutni više ove Tihiće, Kasumoviće i companiju. Pošalji go... u istoriju zaslužili su.
Denis = curica
Kasumovicu ubleho stara kad izgovaras ime Denisa Becirovica ustani i mirno stani!!!
Još nešto Kasumoviću. Više potroši tvoj šofer Samir bivši taksista i još bivši vojnik nego li čitavo tvoje ministarstvo, vozajući u službenom PASATu, crnom, bezbeli tvom, svoju, vjerovatno svoju suprugu, od šopinga do šopinga SVE SE VIDI
Da se razumijemo. Ne branim Bećirevića ali mi je i ovog Kasumovića puna kapa. Ko sve on pošten on za narod kobajagi brine. Kako si kupio zemljište u Perinom Hanu, napravio pumpu (benzisku bezbeli) i prodo je Turcima, zatim kod bolnice u Zenici i prodo je Slovencima. Kako? Još se priča da je i stacionar zenički njegov.Kako? A ova njihova šuplja, stara dobra s kim si naki si..
Boga mi ovi iz SDA bolji od komunjara :)
Izmedju onog kloca Becirovica i Kasumovica uvijek bih podrzao Kasumovica. Becirovic je odavno zasluzio da bude bukvalno izbacen iz vlasti. Sto zbog neprikrivenog sovinizma i mrznje koju upakuje u svoju nazovi \"Dr\" titulu koja mu kao dozvoljava da on \"analizira\". Uz sve to je politicki apsolutni analfabeta pa mu se vec javno podsmjehuju sto strane diplomate sto domaci \"strucnjaci\". Elem, brak SDP-SDA je pukao a nebulozna pisma druga, doktora Becirovica nisu ni za hale.
Lagumdzija nije samo pasivni slucajni prolaznik. On je tajni aktivni kvisling...
sto ste zabranili komentare na clanak o sdp-ovoj web stranici sutra.ba !?? zabranili ste jer ste smijesni, krivo vam sto pare odose na drugu stranu,a ne vama KIKS redakcijo!! jos ih optuzujete da \"uzimaju clanke sa drugih portala\" - hahahahahahah, oplakao sam ovu vasu konstataciju.... jadovi
Na političkoj sceni BiH nema većeg ublehaša kriminalca demagoga od Fuada Kasumovića lopovcino jedna, 70 posto drzavnog budzeta (950 miliona maraka) trosi se za plate drzavne administracije.
\"Međutim, zloupotrebljavajući položaj Vi ste..\" za zloupotrebu treba HAPSITI. UHAPSITI LAGUMDZIJU radi \"nezakonitog budzeta\"