Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel lift dzabe ko i svake godine ili se ove mora kupiti dnevna ,mislim samo na ovaj dan otvorenja sezone
Postovana upravo ZOI-a. Daj te sve od sebe da ova senzona bude bolja od svih prethodnih. Ja sam vas prvi kritikovao, a sada se necu ustrucavati I da vas pohvalim ako zasluzite. Naoravite program da djeca koja nemaju novca za ski skolu, proskijaju. Mozda medju njima ima novih sampiona, za razliku od velikog broja ski kluba koji su vise famelijarni nego sportski klubovi.
Vidimo se na otvorenju
Samo naprijed.Od srca vam zelim da sezona bude najuspjesnija do sada
sad subota i nedelja prosla...nista ne radi...cak ni korpe da se raja provoza na liftu...skijanje nula bodova samo se djeca sankala
Divna vijest.Otvorenje i ubiranje prihoda
Nema ljepseg sporta
hoće li biti graha?
kako “ONI” kazu !
ne znam danas..prije 3 tjedan dovedem ekipu na Bjelašnicu i ondje odmah uz cestu sa desne strane neki Hotel..a ispred njega 5 kontejnera smeća i smeće izvan njega dodatno..stid me bilo ekipa iz Hrvatske došla ..pa se i oni prve kao smiješni sad će snijeg..eto toliki o turizmu na Bjelašnici...bez UZP i ZGUZP ..nez nam danas jesu se udostojili da to srede..
dolazim sa novom ekipom 24.prosinca na Badnji dan,dan uoči Božića..ako ne bude sređeno stvarno ste papci
@Doliprane bili su na tvojoj i na sestri kčeri kažu nisu se oprale pa idu dalje smrde...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Na jahorini je bolji provod
Ko ce na Bjelasnicu osim tzv elite iz DJalalabada,gdje vehabije ureduju na liftovima i otimaju turistima kuvano vino.Sva civilizirana regionalna i Evropska skijaska krema ide u srpski Kicbil tj Jahorinu gdje su uslovi mnogo bolji,cijene nize i nece dozivjeti neugodnosti od strane islamista
@munibcesko Ahajaha
Ekstra.