Berza turizma i ugostiteljstva
0
Otvorena zimska turistička sezona na Jahorini
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traži fiskalni račun! Napuni kasu
srbadija sa Pala pise sama sebi komentare. Jedna ubleha 7 komentara sa sedam nikova. \"Emina\" upoznala fine momke iz BG; \"skijas\" alisas srb-marketing - \"nema nacionalizma\", visimo samo slike Mladica i Karadzica... nece vam biti \"rs\".
Ja sam obišao sve skijaške destinacije po našoj BiH i mogu vam reći da je Jahorina daleko najbolja i najpovoljnija... Nije najjeftinija, ali je NAJPOVOLJNIJA, tj. za svoj novac dobiješ najviše sadržaja, ski liftova (koji su svjetska klasa). Ovi naši u ZOI \'84 znaju samo kukati kako \'\'nemaju para\'\' i tražiti sadake, umjesto da rade svoj posao \'\'kako Bog zapovjeda\'\'. Na Jahorini se sve radi tiho, polahko, bez medijske pompe, ali rezultati su iz godine u godinu sve vidljiviji. Nacionalizma nema. Jednostavno se osjeti da su svi dobrodošli. To je ključ za uspjeh ;)
Najljepša srpska planina
ove godine definitivno picim na Jahorinu na skijanje sudeci po komentarima tamo je najbolje! p.s Vlasic fujj! cak je bolje u Kupresu nazalost!
Turkish forbiden
Jahorina je mnogo sadrzajnija, i svake godine je sve bolja i bolja ponuda.... svaka castt!
Puno je ljepse skijati na Jahorini nego kod ovih nasih uhljupa na Bjelasnici. Bolje staze, bolja usluga, prosle godine sam upoznala neke fine momke iz Beograda. Kad to uporedim sa onim papanlukom i seljacinama na Bjelasnici bude mi muka.