Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao Bog da uvijek bude prazna, da je što manje dječice tu
da , nedo Bog nikome da ovdje ikad dodje
amin
Bravo, mala raja to zasluzuje!
odavno ne vidjeh vise bagre na manje slika
Sretno djecice....
Ovakvi događaji me svaki put bace u depresiju i izvuku ono najgore iz mene. Pogledajte elite u prvim redovima koja ama baš ništa nije uradila da pomogne u izgradnji roditeljske kuće, naprotiv. Ima li truna ljudskosti i savjesti u ovim ljudima koji tu sjede nezasluženo. Poruka narodu, poletite na izbore i dajte im svoj glas. Ponekad mrzim ovu zemlju i samog sebe i ovu bijedu od ljudi, koji ko' ovce svaki put za njima idu.
Svaka cast. Cestitke svima koji su se za ovu pricu izborili u nemogucim uslovima. Iako ima puno javnih persona na ovim slikama koji ne samo da nisu pomogli ovom projektu..., to ne treba da skrene fokus sa ove rijetko pozitivne price. A dizajn, super.
stvarno svaka cast, rijetka fina vijest s obzirom gdje zivimo....
Dovoljno je legalizovat ulje od kanabisa,al nece primati iz genocidne sda,lakse je bacat pare na lijekove
Arhitektura vrh vrhova lijepo je vidjeti nešto kvalitetno urađeno kod nas , a sa druge strane nadam se da neće biti potrebe da se iko smjesti u ovu roditeljsku kuću...
DOBRA PRICA ZA KOJU NISU ZASLUZNI OVI STO SJEDE U PRVIM REDOVIMA (VECINOM), NEGO OBICNI LJUDI!!! VAZNO JE DA SE SVEMOGUCA GOSPODJA IZETBEGOVIC USLIKA! DOK SE BAKIR I SEBIJA IZETBEGOVIC SLIKAJU, DINO KONAKOVIC RADI I RADI. SVAKI DAN NOVE POBJEDE I NOVI REZULTATI. TAKAV COVJEK BOSNJACIMA TREBA. DOSTA JE UBLEHE. DINO KONAKOVIC ZA PREDSJEDNIKA!
Svaka cast!
svaka cast!
tako lijepo izgleda ali mu je tako grozna svrha..ne mogu ni da mislim na to 😭
Ovo je dokaz da su gradjani u ovoj drzavi prepusteni sami sebi i moraju sve raditi bez ikakve podrske vlasti. Gamad iz vlade je tu samo kad se treba slikati. Niko od politicara ni marke nije dao.
sretno malisani i da sto prije ozdravite
respect
Daj boze da nikom ne trebala ova kucica..da sva djeca budu zdrava .Amin!
Fakat ne znam,kako ove (slika 16) nije stid doći na otvaranje...