Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respekt za izložbu! Ne znam samo šta će autoru Igoru Radovanoviću na ovo reći njegove kolege ustaše iz HDZ-a BiH? Oni slave Luburića i žrtve Blajburga!
Čemu minusi? Igor Radovanović ugledni je član HDZ-a BiH. Već godinama je kandidat na izbornim listama HDZ-a BiH. Polaže vijence s ovom ekipom HVO-a Sarajevo čiji je predsjednik cijeli rat bio u Čapljini. A sad pravi izložbu o partizanima! To ti ga dođe ko šizofrenija! Igor je dobar dečko, ali valjda čovjek u ovim vremenima, mora da sjedi u nekoj fašističkoj stranci pa makar i mislio drugačije.