Spriječiti prekrajanje historije
0
Otvorena izložba grbova i karti BiH
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas naszalost imate tu glupu Daytonsku zastavu, umjesto necega sto bi stvarno prestavljalo BiH, plavo-zuto i zvijezdice, slicnu zsdtsvu ims i Kosovo a jos malo i Vojvodina.
OVO O ZAKONU KADASTRA JE CISTA PLJACKA, OTIMANJE, PRISVAJANJE IMOVINE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH GRADJANA...!!! Kadastar se TICE OD TERITORIJE , DRZAVNIH INSTITUCIJA, DRZAVNIH PARKOVA, DRZAVNIH RESURSA I PRIVATNE IMOVINE...!!! OVO JE APOPRIJACIJA IMOVINE BIH-E GENOCIDNOJ TVOREVINI STO JE POCETAK PRIPREMANJA ODCJEPLJENJA...!!! TUZITI U SVIM INSTTITUCIJAMA PRAVOSUDJA PA AKO TREBA ICI I U STRASBURU...!!! Silom i fasistickom diktaturom genocidasa serba i genocidne tvorevine HOCE ONI TIME SEBI PREPISATI POLA TERITORIJE DRZAVE BIH-e a time i svega sto se nalazi na NJOJ...!!! Tuzit cettnicku serbsku zvjeri pljacke i fasizma...!!
www.royalfamily.ba
Glupane ljiljan je najpoznatiji cvijet u BIH i naša borba za Bosnu i Hercegovinu nikada nije imala vjerski karakter kao što je to bio slučaj u Srbiji i Hrvatskoj. Pod bosanskim ljiljanima su se borili protiv okupatora i agresora i katolici i muslimani i pravoslavci. Ljiljan se održao već stoljećima kao simbol najstarije države na Balkanu, države Bosne i Hercegovine.
@sabayon toj zastavi s ljiljanima i nije bio cilj da ima nekakve veze s islamom već je cilj da ima veze s bosnom prvo nauči razliku izmedju naroda i vjere pa onda i ti komentariši.
@mile ti prvo nauči razliku izmedju zastava BiH i zastave Hrvatske i Srbije pa onda komentariši
Jeli zna neko gde se mogu videti grbovi i zastave BiH na web-u, voleo bih sve da vidim, molim vas ako neko zna web adresu nek napise.Hvala!
Onaj koji ima kontinuitet nema potrebu da izmišlja grb i zastavu krajem dvadesetog vijeka. Smiješni ste.
Nadam se da su tu i grbovi iz fojničkog grbovnika :)
\"Ko god OVAKO ne misli, je nacional-šovinist i nek ide iz Sarajeva\" Aj ti malo jaro prokontaj sta si napisao ziv bio
Za neupućene \'\'Bošnjake\'\' (ili šta su već)..niste vi krivi što vam \'\'filuju\'\' glavu u školama pa ne znate da je ljiljan najpoznatiji simbol hrišćanskih vladara...Po Francuskoj ,Engleskoj.naroda kao što su Anžujci...zatim sastavni dijelovi grba Nemanjića...itd itd. Ako se već tripujete na islam,islamsku zajednicu,treba da znate.. ni u jednom,ALI NI U JEDNOM DELU ISLAMSKE ISTORIJE SE NIJE KORISTIO LJILJAN KAO OZNAKA,GRB..što jasno pokazuje da ovaj simbol nema veze sa islamom!!! (teško je to objasniti,kad ste se vi borili i branili \'\'svoju\'\' domovinu pod tim grbom a nikad se ne zapitate sta on znači... CROATIA FOREVER!!
bosna ovakva kakva je,je neodrživa i što se prije raziđemo to će nam svima biti bolje !
cuj od desetog vjeka??? zar bosna nije nastala za vrijeme turske???
Pitam se iz kojih vuko*ebina ovi komentatori pišu... Halo SELJAČINE, ovo je Sarajevo-x, SARAJEVO!!!!! Iz aviona se vidi da vi niste odavde, vi ste neki drugi mentalitet. Živjela jedinstvena BiH sa svojim Muslimanima, Hrvatima i Srbima! Ko god OVAKO ne misli, je nacional-šovinist i nek ide iz Sarajeva.
jadno, sve slike s interneta... nista novo
Historiju prekrajaju i falsificiraju Bosnjacke stranke. To je i razlog sto je ovdje nemoguce doci do rjesenja medjunacionalnoga spora. Svak sebi i mirna Bosna I Hercegovina.
EDIN DZEKO, zwei komaden