Postavljena vještačka trava
0
Otvoren pomoćni stadion na Koševu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakva je ovo vijest bez rezultata? cccccc!
prvo da adminu spomenem sestru i mater, hebo on dijete svoje malo i da jos priupitam od cijih su para zeleni napravili ovaj projekt?
opet brišete komentare ... ccc
Bravo za uradjeno. Jos samo da je ove zelene zlikovce skinut sa vlasti pa da se dodje do kantonalnih budjeta, bilo bi jos ovakvih projekata. I kod nas u Tz opstina sama pravi stadion, a kanton koji ima 5 puta veci budjet nije izdvojio ni marke. Sdaovci pocinite kolektivno samoubistvo i spasite ovo malo drzave sto nam je ostalo
A nekad smo trckarali po onom blatu poslije kise ha ha . Dobri stari dani.
Pa bio je n.k. zato su ovo veterani n.k.
Moze li se znati imena ovih vetrana Sarajeva i Zelje sa slike?.Prepoznao sam samo dvojicu-trojicu.Znam da se ostarilo pa ljudi drugacije izgledaju
Zeljo je Fk ne Nk ovo ozbiljan sajt ne bi vako mogao pisati
Kad ce ta rekonstrukcija Koseva da se vise ne kisne na tekmama.Daj Becirevicu poguraj tu rekonstrukciju da i grad SA vec jednom dobije pristojan stadion.
Vidi Spensera kralja sto se dobro drzi.Bolje izgleda od mladjeg burazera Husrefa.On se vala nadavao golova glavom.LEGENDA SARAJEVA.