Foča-Ustikolina
0
Otvoren omladinski dom
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da ste stavili ovu fotku uz ovaj prilog..... kritika autoru priloga. Stranica vam ja inace ok, za svaku pohvalu, ali ovaj gore propust..... brrrr
dom je otvoren u Ustikolini, a ne u Foci Foca pripada RS-u, a Ustikolina je u federaciji. Sklonite ovu sliku foce, jer ovo nikakve veza sa focom nema Ovo je sponenik dignut srpskim borcima,(Sramota sa saxovce) Ovo se ne smije desavati
Ima li ista u ovoj zemlji da se otvori I izgradi a da nije povezano sa nekom vjerskom zajednicom? . Cuj omladinski dom – dat na upravljanje Islamskoj zajednici?!? Pa neka ga ne zovu omladinskim (ko koga tu pravi budalom) vec islamskim domom kad vec islamisti upravljaju njime a ne omladina. Ima li kakve tvornice, skole, doma kulture, biblioteke, laboratorije na upravljanje gradjanima a ne crkvama I dzamijama????…ovoliko uplitanje vjerskih zajednica u svaki aspekt zivota u ovoj zemlji granici sa ludiolom. – Jadni samo ti ljudi po zabitima tipa Ustikolina – koji sluze kao zamorcici raznoraznim vjerskim fantomima.
To,kultura,sacuvajte nas bosanski duh i sevdah,i naprijed za najljepsi dom mladih u Bosni i Hercegovini,Foca je jos puna krvi sehida,sacuvajte i cuvajte duh vasih predaka koji su bili tolerantni i puni sevdaha! Hvala svima koji su doprineli ovom projektu!