Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeca UCE skolu i skejataju. u cemu je problem? neka djeca skejtaju, bolje nego da se drogiraju.
ovakve stvari nam trebaju, a ne kafana sretno vam !!! i bez lomova :)
@POZITIVA A brate kako si samo glup ... svaka cast za park vise ovakvih treba mladima, bice druzenja van FB.
Realno jest u Beogradu skejt park puno puno veci i bolji i skoro sve je bolje...al ja sam zadovoljan s ovim Sarajevskim skejt parkom....U Beogradu bajkera,rolera i skejtera ima vise nego u cjeloj BiH..!
hahah 40 komentara na otvaranje skejt parka u Sarajevu? pa ne zezajte da dosad niste imali skejt park, dodji u BGD da vidis prave skejtere i velike skejt parkove, najbolji skejter na svetu bio u bgdu. u svemu smo bolji sta god postavite na portal vest mi bolji :P a cujem nemate jos mcdonalds mada to i jeste sranje, ali nemate niscosta cofee, ni kfc, ni pizza hut! :)
Podrska od urbanih Sandzaklija, Albanaca, Saudijaca, Pakistanaca i ostalih proevroski orjentisanih.
Sram vas bilo. Kopirate samo lose stvari sa fasistickog zapada. Bolje idite u mjetef i ucite nesto pametno.
Ovo nam je trebalo jer Sandzaklije i Siptari se rode sa skejtobordom.
Od-lic-no!! Svaka cast, ovo je moralo i trebalo.
Super... samo nemojte ga sada iskrabati i lomiti...
prekrasno... svaka čast!
hej majko moja pa mi smo bosanci stvarno ogranicen narod. a ti si dokaz tome. LJUDI ZIVE OD TOGA!!!!!!!!! nije to nikakva daska sa 4 tocka. to je posao, sport. Ali problem je sto je za tebe sport fudbal i kosarka, i to je to. Ne protrace oni pola zivota na to, nego CJELI ZIVOT. koliko god mogu skejtati. i zive bolje od tebe. aj prijatno
Nadam se da ćete imati neku podršku organizacija/gradskih vlasti, a nekad u budućnosti i posjetu kao ona Salabanzi Bastien-a Zagrebu.. Puno dobrog provoda i malo lomova!! :))
bolnica blizu. . ma ljepota
Znači daš nam dasku s četiri točka, i mi ti u to protraćimo pola života. Mi smo cool.
je.bo me i skejt i role sto na njih stanem,al ima ko voli pa nek izvoli....sve i da nema niko ko to voli ,opet nek ima park.....ovaj jedan KRET.EN rece kao ne voli ove u sirokim majicama,pa ni ja ih ne nosim al mi nista manje ne smetaju oni sto bi trebali nositi L ili XL a nose S da bi sto vise nados\'o kretenluk iz gvoždžerane .
JOOOOOOOOOJ SKATE APRK, PA MEK, URBANI SMO URBANI :D BTW VECERAS ACA LUKAS NA BAZENIMA, POPIJTE KOJU U SKEJT PARKU PA PRAVAC BAZENI DA GA LOMIMO, A POSLIJE MOZEMO DO MEKA NA ZALOGAJ SOCNOG SOSA I SOJE OD 2 MARKE ZAJEDNO SA FUKSAMA STO PLESU NA STOLOVIMA :D