Novi prostor u Prvoj osnovnoj školi
0
Otvaranjem biblioteke najavljen Zimski bazar 2011.
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO!!! ovo mi je bas uljepsalo dan... sad je na uciteljima i pedagozima da kod djece potaknu ljubav prema knjigama, a ne prema petardama (kad\' vec roditelji svojim primjerom odgajaju primitivce).
valjda ce ovo doprinjeti da b.anda sa ilidze prestane u.bijati zivotinje petardama!
ko je radio projekat? arhitekt? biro? super napravljeno za malo para!
d.avaz ,ovisne dnevne novine ,antibosanske ! brisu komentare ako im neodgovaraju :) pisu negativno protiv svih bosanski politicara tracaju , bez imalo etike i morala psu o privatnom zivotu novinarke Arduane. izvlace rijeci iz konteksta Dzeki kako bi ga zavadili sa ....