{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje zimske sezone u hotelu Termag

S
20.12.2010. u 19:57
0
1
Otvaranje zimske sezone u hotelu Termag
0
Otvaranje zimske sezone u hotelu Termag
Hotel Termag je povodom otvaranja nove zimske sezone, organizovao prigodno druženje sa novinarima i prijateljima hotela. Uz predstavnike velikog broja predstavnika elektronskih, pisanih i novih medija, druženju su prisustvovali i Vuk Amir Zec, poznati sarajevski arhitekta koji je ujedno i projektovao hotel, Petar Kapisoda, rukometaš Bosne, kao i mnoge druge zvanice.
Jedan od glavnih razloga za organizovanje ovoga događaja je želja hotela da sa novinarima podjeli iskustva i razmijeni mišljenja koja bi dovela do unaprijeđenja kvaliteta i ponude ne samo hotela Termag nego cijele Jahorine, odnosno zimskog turizma u cijeloj BiH.

Zajednički zaključak je bio da novinari, uz postojeće, moraju uložiti i dodatne napore u promociji BiH zimskog turizma. Organizatori su istakli da hotel Termag ne vide samo kao turistički hotel već kao i razglednicu Jahorine, koja na prvom mjestu ima za cilj širiti olimpijski duh i vratiti Jahorini stari sjaj iz osamdesetih godina.
Hotel u predstojeću sezonu ulazi sa novim sadržajima, specijalno koncentrisanim i na van-skijaške aktivnosti. Između ostalog tu je i prvi BiH après-ski parti, koji će se svakodnevno dešavati u hotelskom etno-restoranu "Kolibi“, ali i nova ponuda za proljeće i ljeto, kao i druga iznenađenja. Hotel već tradiocionalno organizuje najluđu proslavu Nove godine uz Urbano bend.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: