Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snjega ce biti
Sretno otvaranje i želim vam mnogo cviječa na stazama i temperature u okviru proljetnih Cijene ski liftova .parkinga i sveg ostalog ko da smo u Sapoorou u Japanu ili Grenoglu.
bič es niga xD
Dovidenija drahgo Sarajevo! u Kalgariiijuuuu.... Eej, šta uradiše od Bjelašnice. Studente arhitekture i ostalih srodnih područja dovesti da vide kako NE treba graditi. I još ima tu svašta, ali..... Neko dobar, neko sjest' i plakat'.
Poslije mene potop! Ne postoje džaba vodozaštitne zone, ali daj ti meni 2-3 apartmana da glasam. dis1, ne kontam što negoduješ ovdje? Jesi li arhitekta, ekolog, turistički radnik, sanitarni inspektor ili samo političar. Prosvijetli nas. Ja volim ove planine i ovu državu. Koliko sam sreće u djetinjstvu ovdje vidjela :) Ali ovo sad izgleda ružno! Bez plana, cilja, samo sitni lični interesi - đe sam ja tu.
Bajker,ne znam za Vlašić trenutno, bilo je prije lijepo, ali opet masovna izgradnja, hmm, možda je pametnije napravljeno. Ima ok hotela. Sretno i dalje. Hrgota, haj dosta ovih floskula, bar jedno 2 godine :) U jedinstvu, bratstvu, šta god, ma ja.
a đe snijeg ?
meni je najmrže kad se razbijem na snijegu i budem k'o raffaello kuglica...bez obzira što ne volim snijeg, ne bih se žalio da sam par dana na Bjelašnici, još ponesem one maksuzije...ma ljepota...
Da hoce vise pasti taj snijeg,prosle godine lijepo kupio jaknu,rukavice itd,da se prvi put u zivotu izrazbijam na skijama a ono snijega ni za lijeka :'(
I ja kupio brile, malo sam ih koristio dok sam kosio s trimerom, da mi trava ne ide u oči.