Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PERIGUZI, NEMOJTE PJENIT RS JE CINJENICA SVIDJELO SE VAMA ILI NE. ONA JESTE BIH I NJEN DIO I TOGA SE MI NE STIDIMO KAKO NAM VI VOLITE PODMETATI. I ZASTO BI SE STIDJELI NECEG ZASTO SMO SE BORILI I ZASTO CEMO SE UVIJEK BORITI?! MI SRBI I HRVATI SE MOZEMO STIDJETI SAMO VAS , NASE BIVSE POTURCENE BRACE KOJI SU NAJVECE IZDAJICE SVOJE ZEMLJE, DRZAVE, SVOG NARODA, KRALJA, .... SVOJE VJERE. MOREE, MAAARS STOKOOO
hahaha vidi lojana što se nerviraju.
a sta je sa vama smrdiguzima sto ne znate razliku izmedju konzularne kancelarije i konzulata. samo se nadam de ne odete u NLB banku misleci da su ujedinjene nacije ahahahahahaha glupaniiiiiiiiiiiiiiiiii
Sto bi se nervirali? U BL se otvara konzularna kancelarija. Zna se gdje je Ambasada i gdje samo moze i biti - u SARAJEVU. :)
Sta si se ti jadan zaneo hehehe, pa nije ambasada, nepismeni ce*o. Konzulati se mogu otvoriti u bilo koju vuko*ebinu! I na taj konzulat pisat ce -konzulat Slovenije u BiH-! Jer B.Luka je u BiH, ne .....pi*kice?
ha ha ha ha ha ha ha ha periguzi ima da dobiju popizditis ili nervni slom kad procitaju ovu vijest.