Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li neko zna kad ce se moci kupati i koliko karte kostaju ili je to bazen samo za klubove! HVALA!!
pa sta ima veze 4 i po godine ................... VI NEMATE POJMA DA VODA ZA TAJ BAZEN DOLAZI IZ KINE ........ TREBALO JE PROKOPATI TO SVE HEBEMU MISA KALEMISA ONOG MALOG za informaciju: A i C faza ce imati jos slabije grijanje u toku zime zbog BAZENA koji treba da bude 24 sata ON ili mozda skontaju da tokom zime zalede vodu i naprave djeci da se klizu VIDJECEMO ( mozda buide hokejaski klub OLIMPIK )
Ma ja krajem augusta, pa ce biti pomjeri još desetak dana u septembar, da je što bliže izborima i da se guzonje malo slikaju i hvaletkaju kako su baš oni uradili dobru stvar za gradzane.... gradili su bazem četri i pol godine. Cccccc
veliko pitanje stoji kakav ce biti sastav upravnog odbora. veoma bitna cinjenica jeste da li ti ljudi dolaze iz struke i koliko su sposobni da vode ovaj bazen i naravno da ga odrzavaju u stanju u kojem ce ga i primiti. mora se napomenuti da bazen nije ekonomski isplativ i da neko moze zaraditi puno na njemu. ovakvi bazeni se moraju finansirati iz budzeta i to je cinjenica. do vlasti je koliko ce ulagati u ovaj biser ali naravno i do gradjana je koliko ce ga cuvati. negjde oko 70 % djece ne zna plivati, a da ne govorim o ostalom gradjanstvu. ja se samo nadam da ce neko razmisliti o gradnji jos kojeg bazena ali ne ovako investicijski skupih.
Kako su krenuli... Ne ocekujem otvorenje bazena prije 2009 :D
ma nece ljudi, nece bazen uopste biti na principu termi i ostalih otvorenih bazena, mislim da ce prioritet dati sportskim klubovima koji zele da uzimaju termine tu ;)
nece. nego ce bit skuplje.
koliko li ce samo biti ulaznice? valjda nece biti ko na termalnoj rivijeri:D:D