Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na ideji i objektu, ovo je trebalo gradu sramota za nase izvođače radova, ni pločica nisu znali postavit
\"otvaranje 1.jula, a pustanje u upotrebu do kraja jula\". Pa to samo kod nas ima. Ako se otvara, valjda je upotrebljiv?!?!?! Ili ko koga tu folira? Mozda ce placati penale ako nebude Zvanicno otvoren do odredjenog datuma. Sad izvodjac radova moze reci - vi ste primili objekat i otvorili ga, mi neodgovaramo vise nizasta!
sto ste svi skepticni, bit ce to dobro, sta vise mislim da ce biti graciozno. naravno da ce biti treninzi za djecu, zato se to i pravi, da bi se postakli plivacki sportovi u bosni.
Da li se zna hoce li biti skola plivanja, tacnije trening i kolko bi se placalo?
Radi se o složenom objektu. Neke stvari na njemu rađene su prvi put na prostorima jugoistočne Evrope pa će biti potrebno više vremena da se bazen pusti u funkciju“, kazao je Adilović. hah,grohotom se smijem,nece oni to jos pustit u funciju za godinu dana,nesposobni su do bola...
Izgleda predobroooo, samo da nema nikavog fuseraja u radovima :), posto je to standardno za nas.
fasada im je prejadna... zalosno
biće preskupo
izgleda mocno...ima li kakvih informacija kolika ce biti cijena karte, jel mjesecno, sta podrazumjeva itd... :)))