Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za SDA-ovca: - tek će te da u Bihaću puknete ko zvečka od Hamdije terminatora!
ej sda .ebo te alah nacionalisticki jeba ce vas komunisti opet hahah
Ako Allah da SDA će ponovo preuzeti Tuzlu i Bihać od komunjara
anticrveni........pusi kurac nacionalisto ako ti sta nije jasno dodzi da ti pojasnim!reci kad i gdje mater ti jebem pickavu!vrati se u svoj tor smrdo.
99% tuzlaka glasa za jasmina, nije bitno stranka....covjek radi dobro svoj posao u mogucnostima i sta je tu problem. Bili su i drugi iz iste stranke pa nisu ostvarili ono sto je jasmin za svog mandata. Znaci, tuzla nije stranacka nego prepoznaje kvalitete covjeka bilo koje nacije i religije. da ima covjek koji je bolji od jasmina sigurno bi glasali za njega. ali ko ? @anticveni...sta je, nema te vise na tuzlarijama ? a naso si forum gdje ces pricati o tuzli....
je li ovo slika sa Trga fontane u pokusaju :-) Dosta je i njih bilo, 64 godine nas jedni te isti jasu. Sjahace 5. oktobra
Ako Bogda SDP osvaja preko 50% uTuzli da bi se riješio koalicije sa Boljitkom! Jasmin osvaja između 65-70% glasova tuzlaka! ZA ČOVJEKA!!! SMRT NACIONALISTIMA SVIH DEZENA!!!