Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za Koldžu! Kako je prilaz sa ulice do dječijeg obdaništa u blizini ovog doma odjednom postao džamijsko dvorište a opština napravila (potpuno bespotrebno) novi prilaz uz sami dom? Kod izgradnje su tvrdili da rade proširenje parkinga a na kraju se ispostavilo da rade prilaz jer su najvjerovatnije zanli da će stari konfiskovati džamija.
@misliglavom ne postoji to obdanište.
@Torente1 Nemaš ti pojma. Obdanište se nalazi odmah iza džamije ali je devastirano. Na slici 10 se vidi u kakvom je stanju.
Kod nas dječiji domovi "Boško Buha", a u RS studentski domovi Mladić&Karadžić. Svakom svoje, jbga.
@BOSNJACKAviziija500: *Antifašistima
Koldžo pređi radije u stanku SDP, bolje ti pristaje
Meni da je neko rekao 1985 da ce me 1991 nijemci spasavati od partizana ne bi mu vjerovao ha ha ha
Načelnik Boško Buha ane Koldžo sad će pred izborne bombe.Jednu je bacio za Grbavicu i bagere doveo.
Genocidasi bi ovaj dom preimenovali u Cica Draza ahiiiiiiiiiii
@buhtla a talibani u Babo Erdogovanko
koji talibani gluperdo??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Djeci su nam uzor bombaši:)))
Buha Boškić