Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a azil za penzionere?? više brige za pse bez dana radnog staža i marke uplaćenog poreza, nego za čovjeka!! sramota
pa stvarno ako propadne NEKO VIŠE TREBA I ODGOVARAT, PA NAPOLJE NESMIJEM IZAĆ OD GLADNIH KEROVA....nemam ništa protiv tih jadnih životinja ali što je previše previše je. Gledam da mi narkoman torbu ne otme, da mi ne padne fasada na glavu, sad gledam i da me gladno pašče ne ujede. VODI SE PSIHOLOŠKI RAT PROTIV BOSANACA I HERCEGOVACA ORGANIZOVANO I PLANIRANO.
OD AZILA NEMA NIŠTA, PROPAST CE KAO I SVI PROJEKTI U BIH
human!!!!!!!! a što ode milion maraka jednom murai...... i to je humano a sa druge strane 20 % bosanaca siromašno 60 % živi na granici siromaštva, j..em tu evropu gdje džukele imaju veća prava od ljudi
Svaka cast,napokon normalan i human azil
ODOŠE KEROVI U PODSTANARE KAO I VLADA OD 1996
Mozda bi bolje bilo da pomognete ljudima u nevolji, prvo.