Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte imena, svaka cast za brzu reakciju policije u Prijedoru (manjeg entiteta BiH), iskreno se nadam da ce i policija KS (Federacije BiH) pronaci ove sto su provalili u crkve u Blazuju i Pazaricu.
Imena molim ako nisu maloljetni!
To vjerovatno počinio onaj Hora zvani Ludi? Vrijeme je da i džamije počnu koristiti kamere. A kazniti počinitelje da svoje zarađene pare daju sarajevskim prosjacima.
omladina naša...jesu ovi i crkvu u blažuju poharali?
A zasto klixe ne objavis puno ime i prezime tih osoba i slike im ne posatvis, da vidimo te heroje! I da nisu kamere dzamije snimile te face, nikad iz genocidni mup otrkio nebi.
Koliko godina imaju?Naravno omladina su dok se god nas u Federaciji gura u javnost to kako ne treba omladinu trovati mrznjom njihova omladina razbija prozore na Dzamijama.Nazalost suzivota nema
@gooUser1579255224 u kojoj ti Federaciji živiš?
@kato nema to veze sa snsd ovakvi ljudi nemaju veze sa politikom.Od roditelja se ova mrznja prenosi vjerovatno im je otac bio ratni zlocinac.