Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja volim recimo cevape sa lukom u citavu lepinu. Kontam da okupim zaljubljenike u cevape i da organizujemo protestnu setnju i blokiramo grad u inat ovim zatucenim likovima koji vole janjetinu, i da prosetamo sa smedjim zastavama u bojama pecenih cevapa i sa natpisima tipa "destka u cijelu iz Mrkve".
@zubcanik hahhaha,,sva cast..podrzavam ideju..hajmo fkt da se skupimoo. :))))
@zubcanik ko ti brani da okupis?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
...POGRESAN IM JE SMJER ...TREBALI SU SIMBOLICNO PREMA VJECNOJ VATRI ICI ...
Trebalo jedno 2-3 sekunde da skontam 🤣🤣
Gađat kesama izmeta bolesnike.....
Trebali su 93 neku paradu u Sarajevu organizovati.Da vidimo koliko bi ih zivih stiglo do cilja
Ne treba ovo dirati, bićemo talibani koji nemaju sekund tolerancije. Ne ide nam nikaka glupost u našu korist, uostalom nek se hebe ko skim hoće. Ja razliku izmedju vehabija i ovih ne vidim
Ma šta mi se imaš okupljati ia za cevape niti ikako p,,cka ti materna!! ČOVJEČE SMETAŠ!!!! hebes samo ovaj posteni svijet. Ako ti je do okupljanja marš na utakmicu ili pred zgradu vlade!!!
A sta ako je Bog gay i svi ga nakon smrti duvamo njemu, realno kao i monoteisticke religije.
Svi zaboravljate da je Eric Nelson gay sto znaci ako on bude na paradi a bice treba stisnuti zube i imati volovska damu da se napadne skup sa americkim ambasadorom na celu.
Otkrili su da znaju di ih dočekati naprid braco tifusari a nemate za hljeba ....Ej moja Bejha
Partytime
Ma , ko vas jebe.Unatoc svemu vaginu mi necete ogaditi.
rekla EU!!!Rekla Eu...rekla EU...rekla EU?? da bi pristupio Eu moras da podrzavas sve ono sto nije etički,sto je neuksuno,razvtarno i sto je nema nikakve drustve vrijednosti.....EU fuck u!!
Hljeba i igara budalašii, haloo nemamo vlast , halo bavimo se bitnim stvarima. :(
https://youtu.be/wgbGBHuRhJE🔊🔊
Pa najveće slobode nadaleko imaju tu ,koji će im k.. paradiranje!? Pa pjevači , voditelji,glumci.. sve deklarisani homosexualci i najnormalnije rade i hodaju bez problema, imaju svoje klubove,imaju queer partije. Ovo je namjerno jer znaju da će biti problem ,90% će biti iz Hr i Sr!
Ako je bog sve stvorio, valjda je I te recimo pedere. Sta je neprirodno u tome i bogohulno. On valjda nakraju kako kazu odlucuje o svemu. Ostavite ljude ba miru.
🏳️‍🌈POWER TO THE PEOPLE🏳️‍🌈