Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači konačno počinju raditi svoj posao?
da su ovo lijetos organizovali ne bi se ovo desilo...nego se uhljebi uhvatili neuma makarske antalije i spanije...
@Android Knego Bukvalno, nakon 8 mjeseci pandemije ovi se probudili i poceli raditi svoj posao. A do sad dali Kantonima da "upravljaju" krizom, koji veze s vezom imaju. Pozaposljavali uhljebe koji pojma nemaju, i svaki Kanton svoju pricu fura. Ovo treba cak na drzavni nivo dici i sistematski rijesiti problem, ali hajde bolje je i entitetski nego kantonalni, pa neka se RS i FBiH onda dogovaraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prljave jednokratne maske nosene 10 dana mogu da sprijece virus? Pa tek sad ce da mutira kod nas u korona azdahu i sve ce da nas pojede!
Čuj 10 dana 😂😂😂😂 Pa mnogi koriste jednu te istu masku od februara.
U mene puni dzepovi maski, pa koja me zapadne 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma kog god obolj kuglu u celo zviiiz i mirna Bosna i Hercegovina cjelovito ps.tzv rs ne postoji.
Najnoviji način testiranja će biti kada se vrati mehki torabi ....!
Nosis masku na otvorenom, udjes u pun, zadimljen kafic, sjednes, narucis pice...i skines masku! Logika?!? 🤔 Ostala negdje u 2-om razredu osnovne skole
A kakvo sad ubrzano testiranje i povecanje kapaciteta? Pa sta ste radili od marta, u sta su onda otisle sve one donacije kad su bile namijenjene bas za testiranja i kapacitete u bolnicama. Ja glupa naroda sta sve trpi
Tek sad testiranje na antitjela. Mati moja mila. Hem jeftinije,hem brze. sta ste dosada cekali. Najgore je, sto NIKO nece odgovarati.
Nije cas stid, zar ne tek sad pocet radit posao?
Sve dzaba, nema pomoci. Dzaba testovi, dzaba sve. Sa novim testovima ce samo imati vise zarazenih i to je to. Ako zele vise testirati neka nabave dijagnostike Cobas 8800, jedna obradjuje preko 4000 uzoraka u 3 intervala po 8 sati.
Ko je doktor sa fotke?!
A de mi recite da li će to biti objavljeno u SL ili samo preporuka. Koliko znam krizni štab ne može donositi odluke to donosi vlada. Tako da ko god bude tužio ako ga kazne dobit će na sudu. u RS-u je tako bilo za policijski sat.
A nista sa ovim pola ih nece nosit maske kazne nece bit i tako sve ukrug
A sta ste cekali do sad?
Ma uvesti policijski sat i poslati kućama sve koji mogu raditi od kuće smanjiti obavezno sve, kafane i kladionice zatvoriti.
Ne stitim nikoga u zdravstvu al evo gledam na tv upravo Zagreb i Beograd otvorili arene za lakse i srednje oboljele pacijente Zasto onda nasi ne mogu zetru otvoriti
@boos1949 A zasto bi lahke pacijente uopste lijecili gdje drugo osim u kuci? Otvaranja dvorana za takve pacijente je samo uzima je novca od nekoga. Moju nenu sa upalom pluca zbog corone ( teski pacijent) vratili da se lijeci kod kuce.
Uvedite retestiranje bolesnih,da se ne opuštaju nakon 14 dana ko da ništa nisu imali
@Johnwick3 tako je, maltretiraj ih do kraja zivota, oznacite ih nekom bijelom ili zutom vrpcom da bjezimo od njih po ulici...😂😂😂 joj tugo moja, pocece jos malo i masovna histerija i spaljivanje na lomaci...😁
svi na izbore ! korona ce proci kako je dosla ali ovi sto nas unistavaju 25 godina su puno vise opasniji od korone !