Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronadjeno vise od 100 zrtava,a sredinom sedmice iskopavaju grobnicu!?
Koliko je do sad otkopanih masovnih grobnica Bošnjaka po Bosni a tek još koliko neotkrivenih , a da se samo nađe 1 masovna grobnica Srba gdje je ukopano 100 i više civila cijeli svijet bi brujao o zločinima Bošnjaka(muslimana) nad hrišćanima (Srbima).Kakav apsurd svijeta !!!!I još na svaki ovakav članak o genocidu i zločinima nad Bošnjacima moramo čitati genocidne komentare i vrijeđanja raznih zločinaca tipa "franc","Djuro Barbaric", "sizif" "andrićgrad" i sl. Sramota
Uzas :( koliko puta sam prosao ovim putem
hoce li sarajevski antifashi plenumashi ichi u BG na pushenje kurtza, da proslave i ovo kao što su proslavili otvaranje Tomasice?
vjerovatno smo to mi sami sebe pobili i zakopali
Tuga, bijed i jad..eto nam zivota