Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aerodrom su trebali smjestiti na neko drugo mjesto, blizu Sarajeva. U mnogobrojne glavne gradove se aerodromi nalaze dalje od grada a ipak pripadaju tom gradu :) A sto se magle tice , moze se tu dosta uciniti ali izgleda da se ne cini puno protiv toga.
jedino će BH Airlines da poleti, izgleda kod nas ona dva aviona neki specijalni mogu tamo gdje drugi ne mogu
Nad Trebinjem,vedro,avioni uzleću po planu i programu.
da je sve kako treba a nije, svi letovi bi mogli da se odvijaju i iz Mostara, Tuzle, B. Luke. Zali Boze ovolikih aerodroma na ovom malom prostoru sto prazni zjape
hahahhahaah zatvorite aerodrom u sarajevu, ulozite pare u tuzlanski aerodrom, ima pare da vratite za 2 god..
Magla svouuda...magla oukooo naaas
Što će slika iz arhive? Niste mogli sad uslikati ili Nedimu ne valja aparat?
U Titino doba su ljudi bili vrijedni, radili , pa sad bi se organizovala radna akcija sabrala bi se omladina i pokupila bi se ta magla u vreće. :)
Jeli to mislis da si duhovit i si ozbiljan. Jao kako si pametan evo ti se svi divimo.
Mujo, hos da covjek pro?e krozate, haaa? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje da dajete vijesti kad letovi NISU odgodjeni, manje ih ima....