Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA misli opet izbore dobit na strahu od rata. idete prvo sa vlasti pa onda u zatvore mamu vam balijsku poganu . unistili ste Bosnjake gore nego agresor
BOLJE PRICATI O RATU NEGO DA OBJAVE REGISTAR LOPOVSKIH BORACA. JER TO ZNACI PAD SDA I REZIMA.
Potvoriše dušamni, roba nevina. Bože moj, Veliki, vidiš li šta se zbi? Da l je skrivio što je GRADIOOO? Što je stvarao? Dobra činio? EH, što nemam mač i konja bijeloga, da preskočim bedeme, da ti skinem okove!!
Zašto nema hitnih sjednica kad se negira ustav, sudstvo, napadaju žrtve genocida, negira isti, kad se slave neustavni praznici i sve ono što Bosni ukida epitet pravne države?
ehehehehehe.....ja sprdnje...sve predizborna... sto nije sjednica o zaposljavanju, investicijama, odlasju mladi isl...
Haj nas boni popustite sa pričom o nekom novom ratu.Nema više topovskog mesa.Ja razumijem da treba kao 92-e,ali shvatio sam da je sve bilo uzalud.Zato nikada više neću poturiti svoj život za ublehaše koji mi i dalje hoće krojiti život.Volio bih da su mi i poginuli burazeri ovo skontali u zadnjem ratu.Na žalost,sad je za njih kasno.Jebo vas rat.
Bakir Izetbegović, Miroslav Dodik i Dragan Čović zajedno rade. To vidi svako ko ima makar malo razuma. Svaki put u izbornoj godini gledamo ovakve cirkuse.
Daleko je oktobar!
Vala i vi iz klixsa ofirno skupljate preglede. Ima li ikakva normalnija i ljepša vijest od komentara na kozobradovu izjavu ?
Pozdrav Bosno , radi čega oni primaju platu majko mila.
Danas se pokazalo, danas je viđeno, Bošnjaci i svi oni kojima je Bosna jedina država, ako ste složni ako ste zajedno, secesionisti u pokušaju i jedni i drugi ne mogu ni zajednički ništa. Probosanski blok može stopirati sve. Može muha da ne proleti. Budite pametni, budite složni, radite pošteno za Bosnu i Hercegovinu. Biće onda svega i za vas. Biče i novca da zagrabite, ali prvo sredite stanje u državi!!!!!
upravu si ali sve su sem posteni i pametni :) daj ti meni ja cu tebi.. to ce Bosni presuditi.. ili imam rodjaka tetku da zaposlim sa travnickim fax itd.. sutra ti taj upravlja drzavom.. uskoro ce biti kao u cirkusu
Samo je idiot i mogao zakazati. Dokle ce BIH biti taoci prostacina i seljacina, mafijasa i multi-cetnicke bande trenutno na vlasti ove napacene drzave.
..i lijepo sad odose na rucak, kafu i trac partiju, sve o nasem trosku..
Samo je idiot i mogao zakazati. Dokle ce BIH biti taoci prostacina i seljacina, mafijasa i multi-cetnicke bande trenutno na vlasti ove napacene drzave.
Samo je idiot i mogao zakazati. Dokle ce BIH biti taoci prostacina i seljacina, mafijasa i multi-cetnicke bande trenutno na vlasti ove napacene drzave.
SDA misli dobiti izbore , a et drugi ne misle ...
Ove ustase su da sda sidje sa vlasti al hdz UZP nek ostane. Il svi il niko
svi nam se smeju...... :(
Neki dan se ljute kad je Čović rekao da su SDA, SBB, DF, SDP bošnjačke stranke a vidi sad
Pa je li moguce da su sve bosnjacke stranke stale na stranu bosnjackog clana predsjednistva!?