Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba gasiti sve što je u vezi sa BiH
Jednostavno ugasiti BHTV, napraviti tri TV za svaki narod po jedan. Naplatu izvrsiti tako sto ce servisi slati racune na kucne adrese, i da potpises ugovor koji ces od servisa da izaberes i cije ces racune placati od tri ponudjena. U slucaju da se ne izmiruju obaveze dobijenih racuna, postupa se onako kao za svaku neplacenu reziju. Na sud i resen problem.
@vxvy Zar nije normalno da svaki narod ima TV u kojim ce govoriti o svojoj kulturi, secanju, svojim interesima itd..., umesto da uvek neko nekm namece svoje. Ljudi kada shvate da je to jednini nacin da funkcionise BiH, bice svima lakse. Ne ovo prmeniti na samo na servise, nego na sve. A onda svi zajedno da radite na zajednickom napretku cele drzave. Veruj mi da ces tek onda moci ocekivati neki napredak.
@cekamizbore Izvini kada Madjari i Bosnjaci u Srbiji budu konstutivni narodi, normalno da ce imati. Ajed objasni kako nekog koga ima 2% (bosnjaci) i Madjari kojih ima 3.5% da imaju takva prava. Srba ima u Hrvatskoj 4.5% pa nemaju nikakva prava, u CG imaju 29% pa nemau nikakva prava...