Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegle im ovce.
Ne,iskljucivo sastanke sa Kurtzem oni trebaju,sva trojica
kakvo predsjedništvo, kakva država, kakav "bramerc" što kažu Srbi? ohladite malo. kad me pitaju gdje sam rođen radije kažem u ex-yu nego u nekoj "Bosni i Hercegovini" a uvjereni sam regionalni bosanac.
Djikani antenama ometaju Brammertza
Vidio covjek da nema adekvatne sagovornike vec nacionalne ublehase
Ma to je zbog snijega koji je iznenada napadao u Sarajevu
Koji ce nam k......
za ovaj sastanak moraju dati saglasnost zlikovci čović i ivanić, isto kao što im je sud dao za pravo da odlučuju o tužbi BiH protiv srbije za genocid!
Sad necu moci spavati 7 dana zbog ovoga, prava steta
Djeca nam se sad, moj Reufe, smiju!
--- razlog otkazivanja nemogućnost Brammertza da doputuje u Sarajevo Šta na ovo reči ? Da sljedeći put pokuša doputovati preko DUBAIA !!
Yebo vam on mater!!
Javili mu da nema predsjedništva
pa tačno smo zadnja rupa na svirali.
"nemogućnost da doputuje".... dobar fazon.... bilježim
svi ih izbjegavaju