Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo ubleha i laž. Opet svuda ima besplatnih kesa, ali su tanje i manje. Dva jogurta mala nesmiješ u njih staviti. One bolje naplačuju.
Problem je sto prodajom PVC vrecica novac se ne usmjerava iu eko projekte, nego je to extra profit trgovackih centara
A kako su prije kupovali vrece, dok se nisu placale?
Sve bi bilo u redu s naplatom tih vrećica, ali novac prikupljen na ovaj način ide u džep vlasnika tržnih centara, a ne u fond za zaštitu okoline! Sve dok ne bude donesena uredba o prikupljanju i trošenju tog novca, ja im neću plaćati vrećice!
Po djepu:)
kažu nisi Bosanac ako u kući nemaš jednu kesu koja je puna drugih kesa....
Naplacuje se i pivo pa ne opada potraznja za tim.
ja je kupim samo da bih je bacio
Najlon vrećica od ranije poznata policiji
uspjelo drugdje uspjece i u bih. kupis ceker i miran dok ne pukne plus dobro za prirodu.
cekeri su zakon sta mi ima svako viditi sta kupim:)
I to sto kazes,ali ima ljudi nemaju para za osnovnog ipak je ovo siromasna zemlja,pa trebalo bi skloniti od ociju kupljeno ako se vec ne moze pomoci.
(2011) Zato kada krenem u goste ponesem onog cega imam, a vrecica hvala Bogu ne fali. (2013) Imal' ko sta sitnog da odem kupiti kafe, kocke i vrecicu.
Kupim kad ne ponesem od kuce a i dobro mi dodje za smece kasnije :)
Nosim u tasni svoju, ne trosim plasticne vrecice, a ne volim ni da ih kupujem
Cika Miro, cika Miro ... kao uzoran volonter i aktivista Festivala zelio bi prijaviti da vam se neko posro na crveni tepih. Sta da radimo, koji je sljedeci korak? Sta mislite da kesu kupimo pa u nju stavim govno?