Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc idem bas ovim putem Olovo-Kladanj....moram priznati da na Vlasenici je bilo cisto i posuta cesta, a ovamo se lik sa mercedesom zaglavio na izlasku iz Kladnja prema Olovu. Ono je sramota!!! M17, a kao K ...c veliki. Treba smijeniti nadleznog za puteve. Nemam rijeci osim FUJ!!!!
ode alfa majstoru sabahile 😂😂
Iskreno i ovu vjest sam cekao jutros. I da su zimske službe iznenađene, da ce učiniti sve sto mognu ali tek kad im dode narudžba soli od juče. To znaci za 5 dana. Jer jedino kod nas se ne nadaju snjegom u decembru
u zenici ga nema....vi seljoberi se valjajte u snijegu
Ma sam gas gas, i letimo na piramide.
Jel se u Sarajevu kaže "kolovoz" ...
@ziratulbih Znas li sta kolovoz uopste znaci? Ili su ti cesta i kolovoz pojmovi sa istim znacenjem? Nemoj mi samo reci da imas polozen vozacki, al vjerovatno imas.
Kolovozu? Šta je kolovoz ....