Selo Podgaj kod Srebrenice
0
Otac prijavio nestanak kćerki
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je jako zao tih djevojcica treba angazovati sve institucije da se to privede kraju jer ako ne razotkriju slucaj desicese tako nesto svima nama
ma daj pusti te cetnicke fazone proslo je vase vrjeme ako to bude da ste vi to uradili dobijate beogradski pasaluk sto vam je napisano u 100godisnjem kalendaru
Realni, nije lijepo likovati nad tuđom sudbinom, to se može, nedaj bože desiti i tvojoj sestri ili majci... P.S. Ja znam jednog sličnog ,kojeme su u Studenjaku u Beogradu dali da siluje neku djevojku... Kada je kasnije u sobi upalio svjetlo - to je bila njegova sestra, pa se \'jadnik\' istog momenta ubio!
oteli jih četnici pa jih siluju ili kolju ŽIVELA RS
ministar lajcak se moze komtno postediti odlazaka bilo gdje...procitaju li (prevedeli im se)visoki organi\"evrope komentari sa sarajevo x ,pusi ga bosna li pusi ga...sve bolesnik do bolesnika...stoko zadnja,nacionalisticka...pasi travu....
ccccccccccccccc .... ja bi rekao da je Mujo pijan povazdan, garant ih razvali ko volove, pa cure pobjegle ... jos je ko fol bolio stomak ... ne bi me cudilo da je tajo malo natego pa sad cure pobjegle kod familije jer ih sramota sto ih otac zlostavlja! Eto! Samo da pokazem da se moze ici iz krajnosti u krajnost!
vratit odmah ne cekat pravdu ni sud pa opet puklo,jer ovo smrdi na cetnicke bande.
Koda gledam, ovo su fakat čete oteli, ako se ispostavi a nedo im Bog, odma istom mjerom vratiti, ili ce nam se desavati ovakve stvari.
Melana A meni lici dasu se pojavili monstrumi vlaski ponovo Ovo nije prvi put da podivljali vlasi napadaju na narod
Malena, jesi optimista, ti stvarno misliš da je ovo radi neslaganja u porodici ? Da ti nije dr. Dabić, ovaj Karadžić šta u rodu ?
Ovo je bilo samo pitanje vremena kad će se desiti u Srebrenici, nema sa trofaznima mira nikad.
Meni ovo lichi na jedan od slucajeva kad porodica prijavi shatro nestanak , a onda se ustanovi da su djeca pobjegla od porodice koja nije chitava iz nekog razloga. Nadam se da nije to i neka Bog chuva tu djecu !