Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem da je bilo ko ovdje upoznat sa detaljima istrage dovoljno da moze opravdano tvrditi da policija i tuzilastvo ne rade svoj posao savjesno. Veliki broj ubistava prosto ne moze da se rijesi jer ne postoje dokazi koji ukazuju na pocinioca. Ta djevojka koja se spominje kao svjedok ocigledno ne zna ili ne zeli da identifikuje pocinioca. Sta je alternativa? Sta policija moze da uradi? Da je u pravnoj drzavi prisili vrucim gvozdjem da progovori?
Dosadni su više. Slučaj je zavrzlama za riješiti, šta tuzilastvo ono, tuzilastvo ovo. Ima mrtvih koliko hoces, sta se rijesi rijesi. Sta ne, znaci dobro obavljeno bez tragova.
Dosadni su više. Slučaj je zavrzlama za riješiti, šta tuzilastvo ono, tuzilastvo ovo. Ima mrtvih koliko hoces, sta se rijesi rijesi. Sta ne, znaci dobro obavljeno bez tragova.
Bruka za tužilaštvo i policiju.
Zasto? Mislis da policija moze i mora da rijesi svaki slucaj ili je to 'bruka'? Kako znas da postoje dovoljni dokazi da bi se ustanovio pocinilac?
Tuzilastvo KS radi samo svoj posao, a to je sticenje podobnih i mucenje nepodobnih...
Neznam kako i sta ali je zalosno da se za ovoliko vremena nemoze saznati ko ga je i zasto ubio.Po meni ta zenska sto je bila sa njim(ako je uopce uracunljiva) mora da zna ako nista sam pocetak.Licno ovo mi je pofino cudno da kazem izivljavanje nad ovom dvojicom ciga jer je na njih najlakse natovariti posto psi lutalice uzivaju vecu zastitu od njih i zaboravljamo stalno da su i oni ljudi.
Ebo ti ovu drzavu kad ti moras vrsiti pritisak na organe koji su zaduzeni da to urade brzo, efektno, korektno do kraja. Ovo je stvarno veliki problem, jer mi mislimo da se to nama nikad nece niti moze desiti, da nas neko napadne i prodje bez ikakvih posljedica.
Kako znas da policija ne radi svoj posao? Molim konkretan odgovor!
@BivsiTurcin3 Oni prvi dolaze na lice mjesta, osiguraju mjesto zlocina i prave prve zabiljeske, onda dolazi inspektor i on vrsi uvidjaj incidenta, i on preuzima kompletnu istragu. provede istragu, na krajnje profesionalan nacin, kako je i zakletvu polozio, posveti se poslu kao profesionalac i preda svoj izvjestaj tom tuziocu koji je preuzeo slucaj koji isto tako treba da provede istragu itd...itd... Znaci da policija radi svoj posao valjda bi znali sta je upitanju, kad patolog pregleda tjelo on
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da je ona milicija vrsila istragu...ova mutap bi se sjetila i sta je rucala na neki datum prije 10 godina...kakve ba rupe u sjecanju i ostale kerefeke...
ovako ni Budnju ne bi sakrili...
A da je tek sveta inkvizicija vrucim gvozdjem prizi kako bi tek onda progovorila! I ti bi progovorio i priznao da suradjujes sa sotonom da im u kandze padnes! Pises gluposti! U pravnoj drzavi nema mucenja zatvorenika kao sto je to radila komunisticka milicija i gestapo.