Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta kaže tetka Persida , bas me interesuje :) na ovo sve , mislim :)
commi jesi to ti? kakav je ovo nick jel to došlo do katarzicne dekomunizacije :p
Pustite te vise Babe, babo rekao ono babo rekao ovu, a dobro znamo sta se desi kad se Babe u mijesaju kao u slucaju Dzeke u Innsbruk-u, a fala bogu izhod znamo, prema tome nadam se da G. Musa ne krene pohlepno kao Dzekin babo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosta vremena je proslo od trice Markovica Hrvatima i Bahine kultne recenice 'kakvu ruku ima taj.covjek' pa do Musine trojke Litvancima i Bahinih suza na kraju. Ove dvije trice kao da iamju neku simboliku jer je dosta vremena.proalo i dosta neuspjeha ali i dobrih rezultata je protkano kroz protekli period ali nikad nismo napravili.stepenicu vise i usli u neku borbu za medalje. Sada se to desilo, dokaz da ozbiljan.rad donosi.rezultat jer smo mi talenta uvijek imali. jedno je sigurno ako kadeti i juniori koji su nesretno ispustili finale, budu igrali na ovom nivou kao seniori uz vec sada velikog Nurkica pa.i Sulejman o vica iz Barce i jos neke decke zlato na plici Saveza nece biti jedino
Oksi@ neka ti se fiktet popne na mamu i djete, a tako ti na fikreta i njegovu kcer, pa se uzajamno pocastite....
kakva primitivna izjava, tipicno za bih. tek sada slijede usponi i padovi.
Boga mi i jesu,mali je pametan a ne sumnjam i brat
eee jesi mu napravio kalup, svaka cast mora da si na dva puta ga pravio :D
...dobro je klix vise imajte mjeru...ogadite vise ljude neprestanim ponavljam jednog te istog! Ovo najozbiljnije ostavite vise momke na miru.
ja se taman nasekiro,nije izašla priča o košarkašima već pola sata ali me klix izvuko.
Kuća i porodica su prije svega dali dobar temelj, a talenat i uporan rad i samo rad zlatni krov. Samo hoće li to prihvatiti ove skorojevičke političke ublehe? Naročito oni koji sport ne gledaju ni na televiziji!
Ta djeca su jedina nada da na ovim prostorima postoje generacije koje nisu zagadjene netrpeljivoscu, rasizmom i nacionalizmom. Jos ima nade da postoje roditelji ne uce djecu kako neko ko ima drugacije ime, ako se na drugi nacin moli bogu, uopceno ako je drukcji da nije manje vrijedan. Istina je da postoje roditelji i njohova djeca koja razumiju da tinski mozemo pokoriti svijet. Da postoje roditelji koji djecu ne uce kako se.za dom sprema i na koji nacin se mjeri visina kukuruza. Slavimo to sto su nam ta djeca pokazala da su zreliji od odraslih.