Dodjela paketića
0

Osvojite ulaznice za Veseli čas u BKC-u

Sarajevo-x.com
Portal Sarajevo-x.com u saradnji sa Gradskom upravom Sarajeva svojim čitateljima poklanja 17x2 ulaznice (jedna za roditelja, jedna za dijete) za predstavu Veseli čas u BKC-u 29. decembra 2011. godine.

Svi zainteresovani čitatelji svoje prijave trebaju poslati na e-mail adresu [email protected] sa naznakom "Za predstavu Veseli čas". E-mail adresa treba sadržavati podatke roditelja i broj telefona.

Nagradna igra traje do 27. decembra do 12 sati, kada će biti objavljena imena roditelja.

Svoje ulaznice roditelji mogu preuzeti u redakciji portala Sarajevo-x.com.

U okviru Javnog dočeka Nove 2011. godine, koji organizuje Grad Sarajevo sa partnerima, bit će održan zanimljiv dječiji program, ovaj put na tri lokacije u gradu.

Dječiji program se sastoji od dječije predstave u produkciji Udruženja Studio scena. Predstava nosi naziv Veseli čas, a održat će se: u Međunarodnom centru za djecu i omladinu 24.12.2011. u 17 sati, u Multimedijalnoj Sali Općine Novi Grad 28.12.2011. u 17 sati i u BKC-u 29.12.2011. u 17 sati. Predstava je vesela igra akademskih glumaca i djece iz Dječijeg hora Suncokreti. I ovog puta Grad je osigurao novogodišnje paketiće za svu prisutnu djecu.