Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preseravate se mrznjom cak i obnovljenih zgrada, sve je to nasa zemlja i trebate biti sretni i pozitivni sto se nesto ulaze 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Predivno urađeno,nema šta.Banskom dvoru je vraćen predivan izgled koji zaslužuje.Ponosan na svoju Banja Luku!!!
Vidim da vi velikočetnički okoti ne kontate, pa ću vam još jednom objasniti historijske činjenice. Srbi i Srbija ne poznaju titulu ban sve do 20 stoljeća, dok Bosna i Hrvatska bansku titulu imaju još od 9 stoljeća.
banski dvor...kako se zvalo prije okupacije...
a uz to tender je odradio svoje....
Pravi Dodik prijestonicu svoje diktature, a hiljade stotine kvadratnih km zelene pustinje bez stanovnika, a Srbi i dalje razmišljaju nacionalistički. Tako vam i treba. Kada slične investicije rade u Federaciji, ja se zgražam, a Srbi se diče i brane. Jad i čemer.
E sad će izaći iz političkog mraka i budućnost će biti svijetla u BL i RS. Naročito noću.
Ovo me podsjeća na Crkvu Sv. Ivana kod Ulcinja, katoličku ali napuštenu. Ali srbi ne bi bili Srbi, kad je ne bi pokušali oteti. E onda su Albanci katolici rekli "ne može", da bi sad u njoj pravoslavno bogoslužje bilo zabranjeno. Ovdje Banski dvor. Hm.
stade mi kafa u grlu kad vidjeh da će aplikovati za europsku prijestolnicu kulture 2024. godine. možda, ali hidžretske kad se zametne svaki trag sadašnjim stanovnicima
Bosanski dvori
Dzaba sve kad narod odlazi kao na traci.
Banjaluka moze aplicirati samo za prijestolnicu diktature u Evropi.
Snimat ce se SAM U KUCI V dio glumit ce i Dodik
Jel Integral ovo radio
Možemo uskoro očekivati od velikosrpske vlasti republike smrdske promjenu imena banskih dvora, jer duga tradicija banova i banskih dvora pripada isključivo Bosni i Hrvatskoj. Izvorni banski dvori Bosne, nalazili su se u današnjoj Kraljevoj Sutjesci još od vremena bana Prijezde I Kotromanića, a potpuno su uništeni u naletu osmanlija 1463 god.
Predivno, Banja Lula je inache divan grad, ovo ce samo da pojaca dojam!