Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhhhhhhhhh
Jedan covjek - jedan glas. Konacno rijesenje i konacan cilj. Dok budu ova 3 medvjeda ovako birana po nacionali, bice nam kako nam je.
de bolan, ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se! Forza Zeljkoooo a nek dušmani crknu ili nek se učlane u sdp.
Za: Zeljko 03.11.2010. u 02:16 \"Ma je-bo listicu i seljacine.Jedino im kamen uspjeva,a domaca im zivotinja poskok. \" Pozdrav iz Širokog... čuvajte se vi poskoka
Dok je ijedan narod u BiH nezadovoljan tu nema sreće ni drugim narodima, a ako jedan narod nameće \"svog\" predsjednika \"predstavnika\" drugom narodu taj nemože reci da voli BiH jer tako radi protiv drugog naroda i samim tim protiv Bosne.
Turkiye 4 ever bosna&turkiye bro 4 ever !! fu.ck usta.ša and čet.nik !
Komsic samo fura karijeru i Lagumdzijina je lutka. Njemu je prioritet vlast, a ne interesi Hrvata u BIH. Sad ce on pomoci Lagumdziji da bude predsedajuci VN iz redova SDP. Koalicija SDP-SDA ne znaci boljitak za BIH, uvjerit cete se sami.
htio sam ti neŠto napisati... ali neĆu da se spuŠtam na tvoj nivo!
Hrvati, tražili ste, gledajte. I nakon 15 godina vam odgovara Dayton i onakav Ustav i Izborni zakon - eto vam ga onda. Jedini narod u BiH kod kojeg se nisu desile nikakve promjene od 1990. Još uvijek trubite istu zalupanu priču o ugroženosti i još uvijek bi da vas ekskluzivno predstavljaju lopovi i kriminalci iz HDZ-a. A i u Hrvatsku bi, a Hrvatskoj ne pada na pamet da vas gleda u svom okrilju. Šta čovjek da osjeća prema vama nego žaljenje.
\"Hrvati\" bi za svog predstavnika nekog sa dužim stažom u KOS-u ili nekog ko se do 1992. potpisivao ćirilicom. \"U\" i \"Komšiću, odlazi\" na istom mjestu? Smrt fašizmu
Stvarno su smijesni...Bolje bi ih predstavljao kriminalac Čović ili ona KRESTALICA BORRRJANA koja je pomilovala osudene kriminalce Zeljka za dozivotnog predsjednika
Šta vam nije jasno?Pa što niste vi izglasali Đedovića,što vam Milorad nije poguro Borku?Sve je po zakonu,nakaradnom,vašem,koji je vama do nedavno odgovaro.A za ono...jedan čovjek jedan glas...niste nikad čuli.I napišite jednostavno,da želite imati stalnog člana predsjedništva iz Hercegovine,jer ste sve sprdili u dijrlić Hercegovine,mislim one hajvane iz Vareša i K.Sutjeske,što po Čapljini,Stocu i Mostaru,pa dobrim dijelom i Kninu,viču da su iz Kaknja.Da vam bude jasnije ko su Hrvati u BiH...pogledajte...domaljevac.com...i transkripte razgovora Krivoustog,pa ćete vidjet,da i danas do tačke spprovode njegove želje,glupavog dr.povijesti,prepisanog iz generalskog čina...ma inače ste jadni,da jadniji bit ne možete,kopiljani...
Ma je-bo listicu i seljacine.Jedino im kamen uspjeva,a domaca im zivotinja poskok.
a za ovo uvlacenje u dupe, sve je to ponovo ozivljavanje bolesne ideje o podjeli Bosne iz doba Bobana i Karadzica...hehe jadnici jedni, za 10-20 godina Tuska ponovo osvaja Balkan svidjelo se to vama ili ne, Bosna cjelovita, a vi ili cete se osjecati Bosancima i Hercegovcima ili mars gdje mislite da pripadate..
Valjda, ne piše se, dragi Hrvoje. Možda ne znaš. ali ima ljudi (zamisli, čak i Hrvata, naročito Hrvata iz Hrvatske) koji tipkaju sa Macova, a kad tipkaš s Maca nije cool instalirat čćš. I usput, malo više talenta ne bi škodilo ovim \'umjetnicima\', teško da se ovdje da prepoznat Željko K.